ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν ζήτησε Σαλάχ!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν φέρεται πως ζήτησε από την διοίκηση την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ! Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα express.co.uk, ο Ολλανδός τεχνικός επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Σαλάχ τη στιγμή, που πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση της Μπάρτσα, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον συμπαίκτη του Σαλάχ, Σαντιό Μανέ....

O Σαλάχ είπε «όχι» στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν φέρεται πως ζήτησε από την διοίκηση την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ!

Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα express.co.uk, ο Ολλανδός τεχνικός επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Σαλάχ τη στιγμή, που πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση της Μπάρτσα, είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον συμπαίκτη του Σαλάχ, Σαντιό Μανέ.

Ωστόσο, ο Κούμαν συζήτησε με την διοίκηση και της πρότεινε, να κάνει το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» με τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο παλαίμαχος Ολλανδός επιθετικός και συμπαίκτης του Ρόναλντ Κούμαν, Σγιάακ Σβάρτ αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Μπάρτσα για τον άσο της Λίβερπουλ. «Ξέρω ότι ο Κούμαν τον θέλει. Οπως επίσης ξέρω ότι και ο Σαλάχ θα ήθελε να πάει στην Μπαρτσελόνα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Αλλά πιστέψτε με το ξέρω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version