ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Πικέ δεν θέλει να φορά τη φανέλα της και να μην είναι 1ος

Ξέσπασε ο Ζεράρ Πικέ για κακές εμφανίσεις της Μπαρτσελόνα και την αρνητική κριτική που δέχεται ο ίδιος.

Ο Ζεράρ Πικέ σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε στις κακές εμφανίσεις και την αρνητική κριτική που δέχεται ο ίδιος το τελευταίο διάστημα.
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ζεράρ Πικέ… απασφάλισε με αφορμή την κακή εικόνα της Μπαρτσελόνα και τα συνεχόμενα παιχνίδια που καλούνται να δώσουν οι ποδοσφαιριστές.

Οι Καταλανοί παρουσιάζουν εικόνα παραίτησης στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, με τις απανωτές γκέλες να φέρνουν τον Κούμαν ένα βήμα από την απόλυση.

Το 0-0 στην έδρα της Κάντιθ ήρθε να προστεθεί στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, με τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό να ξεσπά.

«Είμαι εδώ για να παλεύω για τίτλους. Δεν φοράω τη φανέλα για να τερματίζω δεύτερος ή τρίτος. Είμαι σίγουρος πως παρά το κακό ξεκίνημα είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε δίψα για νίκες. Χρειαζόμαστε τον κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια της τοποθέτησης του, ο ίδιος αναφέρθηκε για τα συνεχόμενα ματς όπου και είπε τα εξής: «Έχουμε ένα ματς σε λιγότερο από 72 ώρες. Παίξαμε τη Δευτέρα με τη Γρανάδα, τώρα Πέμπτη, μετά πάλι Κυριακή και στη συνέχεια έχουμε Champions League. Είμαστε άνθρωποι οι ποδοσφαιριστές».

Exit mobile version