ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: «Παραιτήθηκε ο Μπαρτομέου»

Παραιτήθηκε από την θέση της προεδρίας της Μπατσελόνα ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, καθώς εκκρεμούσε η εις βάρος του πρόταση μομφής. Σαν «βόμβα» έσκασε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sport», η απόφαση του Μπαρτομέου, μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ.,  να αποχωρήσουν από την Μπαρτσελόνα, με τον σύλλογο της Κατανλονίας να προβαίνει σε εκλογές μέσα στο επόμενο...

Μπαρτσελόνα: Δεν θα παραιτηθεί ο Μπαρτομέου
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Παραιτήθηκε από την θέση της προεδρίας της Μπατσελόνα ο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, καθώς εκκρεμούσε η εις βάρος του πρόταση μομφής.

Σαν «βόμβα» έσκασε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sport», η απόφαση του Μπαρτομέου, μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ.,  να αποχωρήσουν από την Μπαρτσελόνα, με τον σύλλογο της Κατανλονίας να προβαίνει σε εκλογές μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Ο Μπαρτομέου αποχωρεί έπειτα από έξι χρόνια, ενώ όσο ήταν στην προεδρία, η Μπάρτσα κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, ισάριθμα Κύπελλα, δύο Σούπερ Καπ Ισπανίας και από ένα Champions League, Σούπερ Καπ Ευρώπης, Διηπειρωτικό. Το 2015 ήταν η κορυφαία σεζόν του με τέσσερις τίτλους.

Διαβάστε ακόμα:

Κ. Ρονάλντο: Παραμένει θετικός στον κορονοϊο!

Exit mobile version