ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Σε προτεραιότητα η περίπτωση του Λαουτάρο Μαρτίνες (vid)

Κίνηση για επιθετικό αναμένεται να κάνει η Μπαρτσελόνα, που δεν θα έχει στη διάθεση της τον Λουίς Σουάρες για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Έτσι, η απουσία του Ουρουγουανού φέρνει εξελίξεις, αφού σίγουρα η πρωταθλήτρια Ισπανίας, δε γίνεται να βγάλει τη χρονιά χωρίς βασικό επιθετικό. Οι «Μπλαουγκράνα», έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού...

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει... μισή ενδεκάδα για Λαουτάρο
Μπαρτσελόνα: Προσφέρει... μισή ενδεκάδα για Λαουτάρο
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κίνηση για επιθετικό αναμένεται να κάνει η Μπαρτσελόνα, που δεν θα έχει στη διάθεση της τον Λουίς Σουάρες για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Έτσι, η απουσία του Ουρουγουανού φέρνει εξελίξεις, αφού σίγουρα η πρωταθλήτρια Ισπανίας, δε γίνεται να βγάλει τη χρονιά χωρίς βασικό επιθετικό.

Οι «Μπλαουγκράνα», έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας, ωστόσο μία είναι αυτή που ξεχωρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η «θυσία» του Βαλβέρδε χάρισε το τρόπαιο στη Ρεάλ! (vid)

Πρόκειται για τον Λαουτάρο Μαρτίνες της Ίντερ, που θεωρείται ιδανικός για να καλύψει το κενό του Σουάρες.

Ο 22χρονος έχει παίξει φέτος σε 24 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου, έχοντας σκοράρει 15 γκολ και δώσει τρεις ασίστ.

Φυσικά οι «νερατζούρι» δεν πρόκειται να τον δώσουν τόσο απλά στην Μπαρτσελόνα, αφού θα πρέπει να πληρωθεί η ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει και αγγίζει τα 110 εκατομμύρια ευρώ.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version