ΙΣΠΑΝΙΑ

Έγινε ξανά μπαμπάς ο Σέρχιο Ράμος (pic)

Χαζομπαμπάς για Τρίτη φορά ο Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, μοιράστηκε στο Instagram το νέο του ερχομού του πελαργού για τρίτη φορά, σε αυτόν και τη σύζυγο του Πιλάρ Ρούμπιο. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας συστήσω τον Αλεχάντρο, ο οποίος γεννήθηκε σήμερα και ζυγίζει 3,1 κιλά. Σας ευχαριστώ που χαίρεστε με τη...
Έγινε ξανά μπαμπάς ο Σέρχιο Ράμος (pic)

Χαζομπαμπάς για Τρίτη φορά ο Σέρχιο Ράμος.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, μοιράστηκε στο Instagram το νέο του ερχομού του πελαργού για τρίτη φορά, σε αυτόν και τη σύζυγο του Πιλάρ Ρούμπιο.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας συστήσω τον Αλεχάντρο, ο οποίος γεννήθηκε σήμερα και ζυγίζει 3,1 κιλά. Σας ευχαριστώ που χαίρεστε με τη χαρά μου, σε αγαπώ Πιλάρ», ήταν η λεζάντα που συνόδεψε την φωτογραφία που ανέβασε με την γυναίκα του και το νεογέννητο, που είναι και αυτό αγοράκι, όπως ο 3χρονος Σέρχιο τζούνιορ και ο ενός έτους Μάρκο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έγινε ξανά μπαμπάς ο Σέρχιο Ράμος (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.