ΙΣΠΑΝΙΑ

Έλτσε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ο τίτλος στα χέρια της

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Έλτσε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μάρκος Γιορέντε και έκανε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της La Liga.

Έλτσε - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ο τίτλος στα χέρια της
Συντάκτης: Κώστας Λάππας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Έλτσε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μάρκος Γιορέντε και έκανε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της La Liga.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να εξαρτάται από τα δικά της αποτελέσματα στη μάχη για τη La Liga και κόντρα στην Έλτσε πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο

Με 4/4 νίκες πλέον, παίρνει το πρωτάθλημα, ό,τι κι αν κάνουν οι υπόλοιποι. Στο +5 από τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα, οι οποίες έχουν ένα ματς λιγότερο. Έχασε πέναλτι στο 90′ η Έλτσε!

Στο 16΄ μετά από μια όμορφη ομαδική ενέργεια ο Σουάρες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Όμως μετά από χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε ως… οφσάιντ για λίγα μόλις χιλιοστά!

Ωστόσο, οι Μαδριλένοι δεν απογοητεύτηκαν και έξι λεπτά μετά άνοιξαν το σκορ.

Μετά από μια φοβερή ατομική ενέργεια του Καράσκο, ο Γιορέντε βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 45′ ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Ατλέτικο για χέρι, όμως μετά από χρήση του VAR πήρε πίσω την αρχική του απόφαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν αναμενόμενο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε… κοίταξε πάνω από όλα να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

Στο 64′ ο Σουάρες σκόραρε ξανά, αλλά και πάλι ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.  Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Φιντέλ ανέλαβε την εκτέλεση με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι!

ΕΛΤΣΕ: Γκατσανίγκα, Παλάσιος (46′ Μπαραγάν), Κάλβο, Γκονθάλεθ, Σάντσεθ (80′ Ροντρίγκεθ), Μορέντε (46′ Πιάτι), Γκούτι, Μαρκόνε (80′ Φεράντεθ), Φιδέλ, Μίγια (71′ Νίνο), Μπογέ.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Χιμένες (82′ Φελίπε), Ερμόσο, Τρίπιερ, Γιορέντε, Κοντογκμπιά, Λεμάρ (57′ Φέλιξ), Κορέα (65′ Κόκε), Σουάρες (82′ Σαούλ), Καράσκο.

 

 

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής της La Liga

Παρασκευή 30 Απριλίου

Θέλτα – Λεβάντε 2-0 (51′ Μέντεθ, 74′ Σολάρι)

Σάββατο 1 Μαΐου

Έιμπαρ – Αλαβές 3-0 (3′, 50′, 59′ Κίκε)

Έλτσε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1 (22′ Γιορέντε)

Ουέσκα – Σοσιεδάδ (19:30)

Ρεάλ – Οσασούνα (22:00)

Κυριακή 2 Μαΐου

Βαγιαδολίδ – Μπέτις (15:00)

Βιγιαρεάλ – Χετάφε (17:15)

Γρανάδα – Κάντιθ (19:30)

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα (22:00)

Δευτέρα 3 Μαΐου

Σεβίλλη – Μπιλμπάο (22:00)

Βαθμολογία

Exit mobile version