ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Γκριεζμάν μετάνιωσε και η Μπαρτσελόνα το σκέφτεται

Ένα χρόνο μετά την απόρριψη, ο Γάλλος έχει μετανιώσει και η Μπαρτσελόνα τον προτιμά ακόμα από οποιονδήποτε για την επίθεσή της

Γκριεζμάν
Συντάκτης: Άγγελος Ρουχωτάς Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η αποτυχία της Μπαρτσελόνα να κατακτήσει για ακόμα μια χρονιά το Champions League θα φέρει αναμφίβολα αλλαγές στο ρόστερ της. Η αποχώρηση του Κουτίνιο φαντάζει όλο και πιο πιθανή και ο αντικαταστάτης της του ίσως είναι ένα πολυσυζητημένο πρόσωπο στο «Καμπ Νόου». Ο Αντουάν Γκριεζμάν!

Ενα χρόνο σχεδόν μετά το «όχι» στην πρόταση των «μπλαουγκράνα» και την υπογραφή νέου συμβολαίου με την «Ατλέτι», ο Γάλλος επιθετικός φαίνεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις. Ο τεχνικός διευθυντής της Μπάρτσα, Ερίκ Αμπιντάλ, φρόντισε να κρατήσει το θέμα «ζεστό» παρότι ο Γκριεζμάν αποδοκιμάστηκε στο ματς των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Μειωμένες αποδοχές

Η ρήτρα 120 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του λήγει στις 30 Ιουνίου και η Γκριεζμάν είναι διατεθειμένος να δεχθεί αισθητή μείωση στις τρέχουσες απολαβές του. Η Μπάρτσα επέλεξε να μην προχωρήσει τελικά την περίπτωση του Γιόβιτς, προτιμώντας τον Γκριεζμάν, στη λογική ότι ο περισσότερο «συμβατός» με τους Μέσι και Σουάρες.

Παράλληλα η αποχώρηση του «κολλητού» και κουμπάρου του Γκοντίν από την Ατλέτικο, είναι ένας ακόμα παράγοντας για να αντιστρέφει την περίφημη «decisión» του περασμένου καλοκαιριού.

Exit mobile version