ΙΣΠΑΝΙΑ

Γκριζμάν: «Λίγο υπομονή, έρχονται ανακοινώσεις»

Ο Αντουάν Γκριζμάν δίνει όλο και περισσότερα στοιχεία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του…

Γκριζμάν
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Αντουάν Γκριζμάν έχει ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και πλέον εστιάζει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο κύκλος του Γάλλου επιθετικού στην Ατλέτικο έχει κλείσει έπειτα από πέντε συνεχόμενα χρόνια, στα οποία κατέκτησε τίτλους και μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

Ήδη μετά το την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων έκανε γνωστές τις προθέσεις του και πλέον θα κάνει γνωστή και την επόμενη ομάδα του.

Τουλάχιστον έτσι προανήγγειλε ο ίδιος ο Γάλλος επιθετικός.

Το βράδυ του Σαββάτου παρουσιάστηκε στη γαλλική εκπομπή «Telematin» και είπε ουσιαστικά «ξέρω ακριβώς που θα πάω».

Την επόμενη μέρα όμως φρόντισε να δώσει μερικά παραπάνω στοιχεία για τη νέα του ομάδα. αν και δεν προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ξέρω τι θυσίες πρέπει να κάνω εκεί που πηγαίνω. Ζητάω από τον κόσμο να κάνει λίγη υπομονή ακόμα και όταν θα είναι όλα έτοιμα, θα κάνω την ανακοίνωση με χαρά».

Οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι οι θυσίες που αναφέρει ότι πρέπει να κάνει έχουν να κάνουν με τις απολαβές του από την Ατλέτικο.

Ο Γκριζμάν έχει να λαμβάνειν αρκετά χρήματα από την ισπανική ομάδα και προφανώς θα κόψει ένα μέρος των οφειλών του, για να μείνει ελεύθερος.

Άλλωστε το υπάρχον συμβόλαιό του, το οποίο υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι έχει ισχύει για ακόμη τέσσερα χρόνια μέχρι το 2023.

Ο Γκριζμάν έχει ήδη συμφωνήσει με τη νέα του ομάδα και για να αποδεσμευτεί από την Ατλέτικο θα χαρίσει κάποια χρήματα, ώστε να είναι μικρότερο και το αντίτιμο που θα ζητήσουν οι «ροχιμπλάνκος».

Όπως φαίνεται οι ανακοινώσεις δεν θα αργήσουν πολύ ακόμη…

Exit mobile version