Ανίκανος να καταλάβει γιατί δεν βρέθηκε στην τελική τριάδα των εν δυνάμει νικητών του βραβείου The Best της UEFA, δήλωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν. O Γάλλος πρωταθλητής κόσμου σε συζήτηση που είχε στα πλαίσια εκδήλωσης της ισπανικής εταιρίας επικοινωνίας Movistar, εξέφρασε τον εκνευρισμό του για την απουσία του από τη τελική τριάδα του «νεογέννητου» βραβείου της ...

Ανίκανος να καταλάβει γιατί δεν βρέθηκε στην τελική τριάδα των εν δυνάμει νικητών του βραβείου The Best της UEFA, δήλωσε ο Αντουάν Γκριεζμάν.

O Γάλλος πρωταθλητής κόσμου σε συζήτηση που είχε στα πλαίσια εκδήλωσης της ισπανικής εταιρίας επικοινωνίας Movistar, εξέφρασε τον εκνευρισμό του για την απουσία του από τη τελική τριάδα του «νεογέννητου» βραβείου της  Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών.

Παρ’ όλα αυτά δήλωσε πως τον καθησυχάζει η πιθανότητα για ανάδειξη ως κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς μέσω του άλλου ευρωπαϊκού τίτλου Ballon D’ Or.

Η πρόσφατη ιστορία πάντως δεν δικαιώνει τις φιλοδοξίες του Γκριεζμάν, αφού μεγάλοι παίκτες όπως Σνάιντερ, Ινιέστα, Τσάβι και Νόιερ, έχουν βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να βρεθούν αντιμέτωποι  με τους Μέσσι και Ρονάλντο για το συγκεκριμένο βραβείο.

Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να επηρεάζει την αυτοπεποίθηση του στράικερ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αν θα αποδοθεί ποδοσφαιρική δικαιοσύνη θα το μάθει ο Γκριεζμάν μαζί με τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό πλανήτη τον ερχόμενο Δεκέμβρη.