ΙΣΠΑΝΙΑ

Ιταλική «βόμβα» – Αυτόν σκέφτεται η Ατλέτικο Μαδρίτης για αντικαταστάτη του Σιμεόνε!

Αυτός ο προπονητής είναι στο μυαλό των ανθρώπων της Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Ιταλική «βόμβα» - Αυτόν σκέφτεται η Ατλέτικο Μαδρίτης για αντικαταστάτη του Σιμεόνε!
Ιταλική «βόμβα» - Αυτόν σκέφτεται η Ατλέτικο Μαδρίτης για αντικαταστάτη του Σιμεόνε!
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δέκα χρόνια συμπλήρωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε τη φετινή σεζόν στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης όμως το μέλλον του στην Ισπανική πρωτεύουσα κάθε άλλο παρά σίγουρο μπορεί να θεωρηθεί.

Μπορεί μόλις πέρυσι να πανηγύρισε την κατάκτηση της La Liga για δεύτερη φορά ως προπονητής, όμως τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και ειδικότερα η βαριά ήττα στην Βαρκελώνη από την Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση γύρω από το ενδεχόμενο της παραμονής του στο «Wanda Metropolitano».

Την ίδια στιγμή όμως η «Il Corriere dello Sport» ρίχνει «βόμβα»  αποκαλύπτοντας πως οι διοικούντες των Ροχιμπλάνκος έχουν ήδη στο μυαλό τους το όνομα του πιθανού αντικαταστάτη του Τσόλο Σιμεόνε.

Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά, ο νυν τεχνικός της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι που έχει καταφέρει να διατηρήσει την ομάδα του Μιλάνου στην κορυφή της Serie A και το συμβόλαιο του οποίου έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί, το όνομα του Ιντζάγκι έχει ακουστεί επίσημα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ατλέτικο με τον Αντρέα Μπέρτα, επικεφαλή της Αθλητικής Διεύθυνσης της ισπανικής ομάδας να είναι ένθερμος υποστηρικτής αυτής της ιδέας.

Φυσικά, θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε υπογράψει ανανέωση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και σίγουρα αποτελεί έναν από τους θρύλους της Ατλέτικο, που παρότι βρίσκεται στην 5η θέση με μόλις 36 βαθμούς μετά από 23 αγωνιστικές διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την δημοτικότητα του στις τάξεις των οπαδών.

https://youtu.be/PWQkoBm3WOw

 

Exit mobile version