ΙΣΠΑΝΙΑ

Καβάνι: Χτύπησε την… πόρτα της Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης και ο Έντισον Καβάνι φαίνεται πως αυτο-προτάθηκε στους Καταλανούς. Στην αγορά για απόκτηση σέντερ φορ έχει βγει η Μπαρτσελόνα και πολλά είναι τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν ζήτησε Σαλάχ! Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport»,...

Έντινσον Καβάνι Μπαρτσελόνα
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης και ο Έντισον Καβάνι φαίνεται πως αυτο-προτάθηκε στους Καταλανούς.

Στην αγορά για απόκτηση σέντερ φορ έχει βγει η Μπαρτσελόνα και πολλά είναι τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν ζήτησε Σαλάχ!

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Sport», ο Έντισον Καβάνι εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στους «μπλαουγκράνα» και προτάθηκε στην ομάδα του Ρονάλντ Κούμαν, ωστόσο δεν φαίνεται πως αποτελεί προτεραιότητα. Ωστόσο η στασιμότητα της υπόθεσης του Λαουτάρο Μαρτίνες και η αποχώρηση του Λουίς Σουάρες, δεν αποκλείεται να φέρουν εξελίξεις.

Ο 33χρονος επιθετικός παραμένει ελεύθερος, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 22 ματς πετυχαίνοντας επτά γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Exit mobile version