ΙΣΠΑΝΙΑ

Κοουτίνιο: Τον θέλει η μισή Premier League

Ο Βραζιλιάνος έχει... περαση στην Αγγλία και στην Μπαρτσελόνα τρίβουν τα χέρια τους

Κοουτίνιο: Τον θέλει η μισή Premier League
Κοουτίνιο: Τον θέλει η μισή Premier League
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η τελευταία τριετία δεν ήταν η ιδανική γι’αυτόν ούτε στην Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε και στην Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο, ο Φελίπε Κοουτίνιο έχει ακόμα πέραση στη μισή Premier League.

Για την ακρίβεια, η… μπογιά του περνάει τόσο που Τσέλσι και Τότεναμ είναι ήδη έτοιμες να συζητήσουν με την Μπαρτσελόνα για ενδεχόμενη πώληση του Βραζιλιάνου.

Οι Καταλανοί εξάλλου, ανάμεσα στα μεγάλα τους χαρτιά έχουν συγκαταλέξει και τον Κοουτίνιο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Μπάγερν δεν πρόκειται να δώσει τα 120 εκατ. ευρώ της οψιόν αγοράς, η οποία μπήκε στον δανεισμό του Λατινοαμερικάνου από τους «μπλαουγκράνα».

Ο εσχάτως εγχειρισμένος στον δεξιό αστράγαλο Κοουτίνιο θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα επανένταξης και αποκατάστασης στη Γερμανία και όλα δείχνουν ότι με το πέρας της σεζόν θα επιστρέψει ως διαπραγματευτικό χαρτί της Μπαρτσελόνα ενόψει μεταγραφικής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεϊμάρ: «Είχε κλείσει στη Ρεάλ, τώρα κοστίζει 164 εκατ. ευρώ»

Κοουτίνιο: Στη λίστα των Έβερτον και Νιουκάστλ

Πέρα από τους Λονδρέζους όμως που… κόπτονται για τον Λατινοαμερικάνο μεσοεπιθετικό, υπάρχουν και δύο ακόμα «μνηστήρες» στη λίστα, όπως αναφέρει η ιταλική Tuttosport. Ο λόγος για τις Έβερτον και Νιουκάστλ, οι οποίες αμφότερες, αν όλα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους, θα έχουν νέους ιδιοκτήτες, πρόθυμους να ξοδέψουν αρκετά μεγάλα ποσά για να φέρουν παίκτες εγνωσμένης αξίας στο ρόστερ τους.

Επομένως, ο Βραζιλιάνος δεν αποκλείεται να κάνει τη μεγάλη επάνοδο στο Νησί, μιας και εκεί η εικόνα που έχουν σχηματίσει οι φίλαθλοι για εκείνον από την εποχή που αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ δεν έχει αλλάξει. Εξάλλου, πρόκειται και για ένα περιβάλλον στο οποίο δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί.

 

Exit mobile version