ΙΣΠΑΝΙΑ

La Liga: Το ‘βλεπε, τι ήθελε να το ‘παίξει; Έχασε μυθικό ποσό ποντάροντας στον υποβιβασμό της Κάντιθ!

Απίστευτη ιστορία! Πήγε... κουβά 20.000 ευρώ ποντάροντας στον υποβιβασμό της Κάντιθ!
La Liga: Το ‘βλεπε, τι ήθελε να το ‘παίξει; Έχασε μυθικό ποσό ποντάροντας στον υποβιβασμό της Κάντιθ!

La Liga: Ας μη γελιόμαστε. Η γκρίνια και η μίρλα ενός παίκτη του στοιχήματος έπειτα από έναν «κουβά» είναι ασύγκριτος. Πόσο μάλλον όταν έχει ποντάρει το διόλου… ευκαταφρόνητο ποσό των 20.000 ευρώ!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, το φινάλε στην Ισπανία ήταν δραματικό σε ό,τι αφορά την μάχη της παραμονής. Γρανάδα, Μαγιόρκα και Κάντιθ συμμετείχαν σε ένα απίστευτο θρίλερ για να αποφύγουν μια θέση που οδηγεί στην παρακάτω κατηγορία.

Οι δύο πρώτες έμελλε να χαμογελάσουν, όχι όμως και ένας οπαδός των «Νησιωτών», ο οποίος δεν είχε διστάσει να θυσιάσει αυτό το απίστευτο ποσό για τον υποβιβασμό της Κάντιθ ώστε να πάρει πίσω 36.000.

https://youtu.be/MrMCF-dWn4Y

«Δεν ξέρω τι με ευχαριστεί περισσότερο, ότι θα κερδίσω 16.000 ή ότι θα υποβιβαστεί η Κάντιθ» είχε γράψει στην ανάρτησή στο Twitter μαζί με το σχετικό δελτίο.

Η μοίρα ωστόσο τα έφερε διαφορετικά, με αποτέλεσμα να δεχθεί την διαδυκτιακή καζούρα του άσου της Κάντιθ, Κάρλος Ακάπο. «Η απόλαυση δεν αγοράζεται πάντα με χρήματα», με τους δυο τους να ανοίγουν έναν σύντομο διάλογο.

Ο ίδιος μάλιστα προχώρησε σε νέα δημοσίευση, βλέποντας τον λογαριασμό του κατά πολύ μειωμένο, αναφέροντας πως θα το ξεπεράσει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «La Liga: Το ‘βλεπε, τι ήθελε να το ‘παίξει; Έχασε μυθικό ποσό ποντάροντας στον υποβιβασμό της Κάντιθ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.