ΙΣΠΑΝΙΑ

Μέσι: Έφτασε τον Τσάβι στη κορυφή των συμμετοχών με την Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι σπάει όλα τα ρεκόρ και είναι έτοιμος να σπάσει ακόμη ένα. Αυτό των περισσοτέρων συμμετοχών με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Σε πρώτη φάση έπιασε στη κορυφή τον σπουδαίο Τσάβι Ερνάντεζ και είναι έτοιμος να τον ξεπεράσει!

Μέσι
Μέσι
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Λιονέλ Μέσι σπάει όλα τα ρεκόρ και είναι έτοιμος να σπάσει ακόμη ένα. Σειρά έχει αυτό των περισσοτέρων συμμετοχών με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Σε πρώτη φάση έπιασε στη κορυφή, τον σπουδαίο Τσάβι Ερνάντεζ και είναι έτοιμος να τον ξεπεράσει!

Ο Μέσι είναι τεράστιος παίκτης, για πολλούς ο καλύτερος όλων των εποχών και το αποδεικνύει στη πράξη ακόμη μια φορά αφού πετυχαίνει ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Λιονέλ Μέσι κατέγραψε την 505η συμμετοχή του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα στην Primera Division και «έπιασε» στην κορυφή της σχετικής κατηγορίας τον Τσάβι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ κατέγραψε την 505η συμμετοχή του με την φανέλα των «μπλαουγκράνα» στην αναμέτρηση με την Αλαβές και «έπιασε» στην κορυφή της σχετικής λίστας τον άλλοτε συμπαίκτη του, Τσάβι, ενώ στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Αντρές Ινιέστα με 442 συμμετοχές και ο Σέρχιο Μπουσκέτς στην τέταρτη με 399.

Για την ιστορία, ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα συνόδεψε με δύο γκολ και μία ασίστ την σημαδιακή του συμμετοχή στην άνετη επικράτηση με 5-1 επί των Βάσκων, αλλά ακόμα απέχει πολύ από το να καταρρίψει το απόλυτο ρεκόρ συμμετοχών στην La Liga, το οποίο κατέχει ο Άντονι Θουμπιθαρέτα με 662.

Μπαρτσελόνα – Αλαβές 5-1: Για τον ρέκορντμαν Μέσι! 

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε 5-1 της Αλαβές την ημέρα που ο σούπερ σταρ Λιονέλ Μέσι έπιασε τον εμβληματικό Τσάβι στις συμμετοχές.

Ο Αργεντινός έφτασε τις 505 στην Primera Division, όσες δηλαδή είχε και ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με τον Τρινκάο, έπειτα από φαση διαρκείας στο 29′.

Ο Μέσι ανέλαβε δράση στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, αφού προηγουμένως (36′) του ακυρώθηκε γκολ.

Ο Τρινκάο στο 74′, ο Μέσι στο 75′ και ο Ζούνιορ Φίρπο στο 80′ έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην Μπαρτσελόνα… ακυρώνοντας το γκολ του Ριόχα στο 57′.

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Παρασκευή 12/2

Θέλτα – Έλτσε 3-1 (45′ 68′ Μίνα, 45+2′ Μέντες, 50′ Ριγκόνι)

Σάββατο 13/12

Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 (66′ Ερέρα – 63′ Γιορέντε, 75′ Κορέα)

Σεβίλλη – Ουέσκα 1-0 (57′ Ελ Χανταντί)

Έιμπαρ – Βαγιαδολίδ 1-1 (23′ Κίκε – 7′ πεν. Μέσα)

Μπαρτσελόνα – Αλαβές 5-1 (29′ 74′ Τρινκάο, 45+1′ 75′ Μέσι, 80′ Φίρπο / 57′ Ριόχα)

Exit mobile version