×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ντιέγκο Κόστα: Έβρισε χυδαία τον διαιτητή!


    Sportime Team

Ντιέγκο Κόστα: Έβρισε χυδαία τον διαιτητή!


Ο Ντιέγκο Κόστα μίλησε με αισχρά λόγια στο διαιτητή της αναμέτρησης της Ατλέτικο με την Μπαρτσελόνα και δικαίως αποβλήθηκε.

Για να γίνει αντιληπτό το… μέγεθος της αθυροστομίας του Βραζιλιάνου –με ισπανικό πλέον διαβατήριο- επιθετικού, μέχρι και ο Πικέ πήγε να του κλείσει το στόμα!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ντιέγκο Κόστα αποβλήθηκε στο 28’ επειδή είπε στον διαιτητή: «Χ#$ πάνω στην π@$@#@ τη μάνα σου!».

Παρά το γεγονός ότι του έδειξε κόκκινη κάρτα, ο επιθετικός της Ατλέτικο δεν σταμάτησε εκεί και πήγε να κατεβάσει το χέρι του διαιτητή Μανθάνο, όταν έκανε κίνηση να δείξει κίτρινη στους Γοδίν και Φελίπε Λουίς.

Όμως υπάρχει και συνέχεια, αφού οι κάμερες της ισπανικής τηλεόρασης έπιασαν ένα στιγμιότυπο, όταν ο Πικέ προσπάθησε να κλείσει το όνομα του Ντιέγκο Κόστα, ενώ ο ίδιος έλεγε στο διαιτητή, «.είσαι π@#$@# γιος…».

Μάλιστα ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα γύρισε και είπε στον αντίπαλό του, «τώρα θα χάσεις τέσσερα ματς…».

Με δεδομένο ότι ο Χιλ Μανθάνο έγραψε τα πάντα στο φύλλο αγώνα για τις βρισιές του Ντιέγκο Κόστα, αλλά και όλες τις κινήσεις του, η τιμωρία του αναμένεται να είναι πολύ βαριά.


Τελευταία Νέα