ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ζόρντι Άλμπα επιστρέφει στην εθνική Ισπανίας

Ο Λουίς Ενρίκε τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το Nations League

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το κόψιμο του Ζόρντι Άλμπα από την εθνική Ισπανίας μετά το Μουντιάλ, είχε προκαλέσει σε πολλούς την απορία, γιατί αντικειμενικά δεν έχει καλύτερο παίκτη στην θέση του η ομάδα.

Πολλοί έκαναν λόγο για πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Λουίς Ενρίκε, τον οποίο είχε και στην Μπαρτσελόνα προπονητή. Ωστόσο, ο νυν τεχνικός των «φούριας ρόχας», τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με την Κροατία για το Nations League, αλλά και για το φιλικό με την Βοσνία (στις 15 και 18 Νοεμβρίου αντίστοιχα τα ματς).

Ο αριστερός μπακ της Μπαρτσελόνα επιστρέφει έτσι στην εθνική ομάδα μετά το Μουντιάλ, κάνοντας βέβαια και εκπληκτικές εμφανίσεις με τον σύλλογό του, κάτι που δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στον Ενρίκε να τον αποκλείσει ξανά. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Αλκαθέρ, Καρβαχάλ και Ντιέγκο Κόστα.

Η αποστολή για τα δύο ματς αποτελείτε Ντε Χέα, Κέπα, Πάου Λόπεθ, Γιόνι Όττο, Αθπιλικουέτα, Γιορέντε, Σέρχιο Ράμος, Χερμόσο, Μαρτίνεθ, Γκαγιά, Άλμπα, Ρομπέρτο, Θεμπάγιος, Μέντες, Ρόντρι, Μπουσκέτς, Φορνάλς, Σαούλ, Σούσο, Ασένσιο, Ίσκο, Ροντρίγκο, Άσπας και Μοράτα.

Ξανά εκτός Εθνικής ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ: Το Open πήρε τα δικαιώματα των αγώνων

Exit mobile version