ΙΣΠΑΝΙΑ

«Πιθανότητες παραμονής του Μέσι, για να φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021»

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Λιονέλ Μέσι και της Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό να φαίνεται πολύ κοντά στο να παραμείνει στην ομάδα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο πατέρας του, εξετάζεται πολύ έντονα η περίπτωση να αγωνιστεί ακόμα ένα χρόνο στους Καταλανούς ο Μέσι και να φύγει του χρόνου ελεύθερος. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Μέσι θα παραμείνει...

«Πιθανότητες παραμονής του Μέσι, για να φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Λιονέλ Μέσι και της Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό να φαίνεται πολύ κοντά στο να παραμείνει στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο πατέρας του, εξετάζεται πολύ έντονα η περίπτωση να αγωνιστεί ακόμα ένα χρόνο στους Καταλανούς ο Μέσι και να φύγει του χρόνου ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Μέσι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα κατά 90%»

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι αρκετά τεταμένη και σίγουρα θα είναι μία πολύ περίεργη σεζόν και θα πρέπει να δούμε τον τρόπο που θα αγωνιστεί ο Μέσι, ειδικά αν δε θέλει να ρισκάρει έναν τραυματισμό.

Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση να αλλάξουν τα πράγματα, αν φύγει η τωρινή διοίκηση στις επερχόμενες εκλογές και τα πράγματα στην Μπαρτσελόνα, πάρουν άλλη τροπή.

Exit mobile version