ΙΣΠΑΝΙΑ

Προκαλεί πρώην παίκτης της Ρεάλ: «Να επέμβει ο στρατός στην Καταλονία» (vid)

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο του πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Χεσούς Φερνάντεθ, για όσα λαμβάνουν χώρα στην Καταλονία.

Ρεάλ
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το σχόλιο του πρώην τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Χεσούς Φερνάντεθ, για όσα λαμβάνουν χώρα στην Καταλονία.

Αντιδράσεις πυροδότησε η ανάρτηση του Χεσούς Φερνάντεθ, για τα επεισόδια στην Καταλονία μετά την ανακοίνωση της καταδίκης των 12 αυτονομιστών πολιτικών.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, που σήμερα αγωνίζεται στην ρουμανική Κλουζ, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter εικόνες από τις συγκρούσεις στη Βαρκελώνη και σχολιάζοντας ζήτησε την επέμβαση του στρατού στην Καταλονία.

Να σημειωθεί πως η ισπανική κυβέρνηση αποφάσισε την αύξηση των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, έπειτα από τις πολυήμερες συγκρούσεις με τους διαδηλωτές.

«Θλιβερό αυτό που συμβαίνει στην Καταλονία. Ο στρατός να επέμβει τώρα! Όχλος και κακοποιοί που διαδηλώνουν με αυτόν και ακόμη χειρότερο τρόπο για μία καταδίκη, που είναι εξάλλου και μικρή. Είναι τρελό. Ζήτω η Ισπανία!», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: La Liga: Εκτός Ισπανίας το Βιγιαρεάλ-Ατλέτικο!

Αμέσως η συγκεκριμένη ανάρτησε γέμισε με απαντήσεις κι αντιδράσεις θαυμαστών του, ή άλλων φιλάθλων, πολλές από αυτές ήταν αρνητικές.

Παράλληλα, πολλές προσωπικότητες από διάφορους τομείς του δημόσιου βίου, του θεάματος και του αθλητισμού έχουν τοποθετηθεί με αρνητικό τρόπο, αλλά και συμφωνώντας με την απόφαση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version