ΙΣΠΑΝΙΑ

Πρωτοφανές «ξεκατίνιασμα» στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα!

Μέσι και Αμπιντάλ στα... μαχαίρια

Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι κατηγορίες του Ερίκ Αμπιντάλ, σχετικά με παίκτες της Μπαρτσελόνα, που δεν προσπαθούσαν σκληρά στις προπονήσεις μετά το clasico δημιούργησε εμφύλιο στους μπλαουγκράνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Μέσι έγινε έξαλλος με την τοποθέτηση του Γάλλου και ζήτησε ονόματα, σε ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα του συλλόγου εσωτερικό ξεκατίνιασμα.

Οι δηλώσεις-αιχμές του Ερίκ Αμπιντάλ:

«Αρκετοί παίκτες δεν ήταν χαρούμενοι με τον Βαλβέρδε, δεν δούλευαν αρκετά, ενώ υπήρχε κι ένα θέμα εσωτερικής επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο σοκ στην Μπαρτσελόνα με Ντεμπελέ!

Η σχέση παικτών – προπονητή ήταν πάντα καλή, αλλά ως πρώην παίκτης υπάρχουν πράγματα που μπορώ να οσμιστώ. Είπα στο κλαμπ αυτά που πίστευα και μετά από αυτό έπρεπε να παρθεί μία απόφαση», ήταν τα λόγια του Γάλλου τεχνικού διευθυντή που έφεραν την έκρηξη του

Ο Λιονέλ Μέσι, απάντησε με story στο Instagram:

«Ειλικρινά, δεν μου αρέσει να κάνω τέτοια πράγματα, αλλά πιστεύω ότι όλοι πρέπει να είναι υπεύθυνοι για το πόστο τους και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες για τις αποφάσεις τους.

Οι παίκτες είμαστε οι πρώτοι που ξέρουμε τι συμβαίνει στο γήπεδο και είμαστε οι πρώτοι που καταλαβαίνουμε όταν κάτι δεν πάει καλά.

Οι υπεύθυνοι για το κομμάτι της αθλητικής διεύθυνσης πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και πάνω από όλα να αναλάβουν την ευθύνη των αποφάσεων που παίρνουν. Τέλος, πιστεύω ότι όταν κάποιος μιλάει για παίκτες, πρέπει να τους ονοματίζει, διαφορετικά τους λερώνει όλους και ταΐζει τον κόσμο με πράγματα που δεν είναι αλήθεια».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version