ΙΣΠΑΝΙΑ

Ράμος: «Θέλουμε να μείνει ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα»

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, πήρε θέση για το… σίριαλ Μπαρτσελόνα – Μέσι, τονίζοντας πως θέλουν να παραμείνει στους Καταλανούς. Τελειωμό δεν έχει το σίριαλ ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι, με τον πατέρα του Αργεντινού να πραγματοποιεί ραντεβού με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, το οποίο αποδείχθηκε άκαρπο. Θέση για τα όσα...

Σέρχιο Ράμος Λιονέλ Μέσι
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, πήρε θέση για το… σίριαλ Μπαρτσελόνα – Μέσι, τονίζοντας πως θέλουν να παραμείνει στους Καταλανούς.

Τελειωμό δεν έχει το σίριαλ ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι, με τον πατέρα του Αργεντινού να πραγματοποιεί ραντεβού με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, το οποίο αποδείχθηκε άκαρπο.

Θέση για τα όσα συμβαίνουν πήρε και ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος και ήταν… ξεκάθαρος. «Θέλουμε παραμονή του Λιονέλ Μέσι».

«Για το ισπανικό ποδόσφαιρο, την Μπαρτσελόνα και για εμάς, θέλουμε να μείνει. Σου αρέσει πάντοτε να νικάς τους καλύτερους και είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Και όλα αυτά, ανάμεσα σε δύο ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει αρκετές φορές σε κόντρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ποδόσφαιρο, όπως πρέπει να είναι…

Exit mobile version