ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ – Αζάρ: Μεγαλοπρεπής παρουσίαση στο «Μπερναμπέου» (Live)

Δείτε live εικόνα από την μεγαλοπρεπή παρουσίαση του Βέλγου μεσοεπιθετικού στο Μπερναμπέου, μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς των Μαδριλέων

Ρεάλ - Αζάρ
Συντάκτης: Άγγελος Ρουχωτάς Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ρεάλ – Αζάρ: Είχαν χρόνια να βιώσουν κάτι παρόμοιο. Από το 2014 και τον Χάμες Ροντρίγκες είχαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης να καλωσορίσουν στην ομάδα τους έναν πραγματικό γκαλάκτικο. Η μέρα λοιπόν της παρουσίασης του Εντέν Αζάρ ήταν ξεχωριστή. Τόσο για εκείνους όσο και για τον ίδιο τον Βέλγο. Είδε το όνειρο της παιδικής του ηλικίας να γίνεται πραγματικότητα φορώντας τη φανέλα της ομάδας που υποστηρίζει όπως έχει επανέλαβε.

Από νωρίς το απόγευμα 50.000 άτομα είχαν δημιουργήσει ουρές στο «Μπερναμπέου» ώστε να δουν από κοντά το απόκτημα της ομάδας τους. Αφού τελείωσαν τα τυπικά με την υπογραφή του συμβολαίου και την παρουσίαση της φανέλας (χωρίς αριθμό) στο πλάι του Φλορεντίνο Πέρεθ, βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για να αποθεωθεί. «Ηταν ένα όνειρο για μένα από τότε που ήμουν μικρό παιδί να παίξω στην Ρεάλ Μαδριτης και σήμερα είμαι εδώ. Ανυπομονώ να κατακτήσω πολλούς τίτλους με την Ρεάλ», ήταν τα πρώτα του λόγια αφού χαιρέτησε στα ισπανικά το κοινό.

Ρεάλ – Αζάρ

Ο ενθουσιασμός και ο παλμός του κοινού των «μερένγκες» συγκρινόταν μόνο με μια δεκαετία πίσω, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο φορούσε για πρώτη φορά τη φανέλα. Βέβαια το κλίμα φρόντισε να φτιάξει ακόμα περισσότερο η χθεσινή απόκτηση του Φερλάν Μεντί. Ηδη η πέμπτη μεταγραφή της Ρεάλ, σε μια εβδομάδα που παρουσιάστηκε και ο Λούκα Γιόβιτς. Κινήσεις ενδεικτικές ομάδας που χτίζει μια νέα εποχή κυριαρχίας.

Διόλου τυχαίο πως κάποια στιγμή το κοινό άρχιζε να φωνάζει «θέλουμε τον Εμπαπέ». «Θα αντιδράσουμε δυναμικά», είχε πει ο Πέρεθ κατά την παρουσίαση του Σέρβου επιθετικού, δημιουργώντας προσδοκία. Οι μεταγραφές μαρκίζας ήταν ανέκαθεν το ίδιον του Πέρεθ και όπως είπε για τον Αζάρ: «είναι παίκτης που ήθελα να φέρω καιρό, από τους καλύτερους στον κόσμο».

Πέρα από τις αγωνιστικές αρετές του, με τα 100 εκατομμύρια για τον Βέλγο η Ρεάλ «αγοράζει» τη αίσθηση που έχει ξανά τους κορυφαίους. Αυτό που της έλλειψε τόσο πέρυσι. Στην περίπτωση του Αζάρ τυχαίνει να συνδυάζεται και ένα γνήσιο madritista. Πολλαπλά οφέλη.

Ρεάλ – Αζάρ: Δείτε live εικόνα από το Μπερναμπέου»

 

Exit mobile version