ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ: Επιστρέφει τον Φεβρουάριο ο Αζάρ

Το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ξεχωρίσει με τους γιατρούς της Ρεάλ για να επανέλθει ο Εντέν Αζάρ. Τον Φεβρουάριο και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν ο άσος της Ρεάλ, Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος είναι απών από την αγωνιστική δράση από τα τέλη Νοεμβρίου,...

Αζάρ
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ξεχωρίσει με τους γιατρούς της Ρεάλ για να επανέλθει ο Εντέν Αζάρ.

Τον Φεβρουάριο και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν ο άσος της Ρεάλ, Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος είναι απών από την αγωνιστική δράση από τα τέλη Νοεμβρίου, μετρώντας μέχρι στιγμής 13 συμμετοχές, ένα γκολ και 4 ασίστ.

Ωστόσο, αποτελεί έναν από τους άτυχους της φετινής σεζόν, λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπαρτσελόνα: Αρνητικός ο Τσάβι, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι

Αυτή τη φορά ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον αστράγαλο, το οποίο αρχικά τον κράτησε εκτός δράσης για μία εβδομάδα, ωστόσο η είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει εκτός μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Το παιχνίδι με την Βαγιαδολίδ (26/01) είχε καθοριστεί αρχικά ως «ορόσημο» για την επιστροφή, ωστόσο ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν ότι αποφάσισαν από κοινού μαζί με τους γιατρούς της ομάδας να περιμένει μερικές ημέρες ακόμα (1/2), για να μπει στην αποστολή με την Ατλέτικο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version