ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: «Ναυάγιο» στις συζητήσεις με Ράμος!

Προς οριστικό «διαζύγιο» βαδίζουν Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Ράμος, καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται πως «πάγωσαν» τις διαπραγματεύσεις.  Η κοινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης και του Σέρχιο Ράμος φαίνεται πως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον αρχηγό της ομάδας να αποχωρεί ως ελεύθερος. Σύμφωνα με την «Marca» οι δύο πλευρές σταμάτησαν τις διαπραγματεύσεις  καθώς δεν βρίσκουν...

Παρί Σεν Ζερμέν: «Τρομακτική» πρόταση στον Σέρχιο Ράμος!
Παρί Σεν Ζερμέν: «Τρομακτική» πρόταση στον Σέρχιο Ράμος!
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Προς οριστικό «διαζύγιο» βαδίζουν Ρεάλ Μαδρίτης και Σέρχιο Ράμος, καθώς οι δύο πλευρές φαίνεται πως «πάγωσαν» τις διαπραγματεύσεις. 

Η κοινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης και του Σέρχιο Ράμος φαίνεται πως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον αρχηγό της ομάδας να αποχωρεί ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με την «Marca» οι δύο πλευρές σταμάτησαν τις διαπραγματεύσεις  καθώς δεν βρίσκουν κοινή «φόρμουλα» νέας συνεργασίας. Τόσο ο αρχηγός της «βασίλισσας» όσο και η Ρεάλ δεν δείχνουν πρόθυμες να υποχωρήσουν στα «θέλω» τους.

Την υπόθεση παρακολουθεί από κοντά η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πολύπειρου στόπερ, ενώ έχουν και την οικονομική άνεση για το…«μπαμ».

Exit mobile version