ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Πρώτος στόχος ο Γιόβιτς

Ο Λούκα Γιόβιτς παρακολουθείται πολύ έντονα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μία πολύ δύσκολη χρονιά περνάει φέτος η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά από τα συνεχόμενα Champions League και την εξαιρετική ομάδα του Ζιντάν, ψάχνει να βρει την ταυτότητά της.

Με τη χρονιά στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο να είναι καταστροφική, η πρωταθλήτρια Ευρώπης σίγουρα πρέπει να βρει λύσεις για το μέλλον προκειμένου να επιστρέψει στην παλιά της κατάσταση.

Αυτό δεν θα γίνει εύκολα και από τώρα έχει αρχίσει να… σκανάρει την αγορά, για τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους που θα έρθουν στην ομάδα για να την ανεβάσουν ξανά επίπεδο.

Ένας από αυτούς φαίνεται ότι είναι ο Λουκά Γιόβιτς, που κάνει απίστευτες εμφανίσεις φέτος με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Ευρώπη αλλά και τη Γερμανία.

Ο 21χρονος Σέρβος έχει παραχωρηθεί δανεικός στη γερμανική ομάδα από την Μπενφίκα, διανύοντας την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, έχοντας σε 31 εμφανίσεις σε όλες διοργανώσεις 27 γκολ και 7 τελικές πάσες.

Έτσι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι έτοιμη να βάλει το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη προκειμένου να πάρει το «ναι» της πορτογαλικής ομάδας και να τον ντύσει στα χρώματα των «γκαλάκτικος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης τσεκάρεται και από την Μπαρτσελόνα, που είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της.

Exit mobile version