ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 0-0: Ο Εμερι «έσβησε» τους «μερένγκες» (vid)

Μια ισοπαλία ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ, η οποία είναι κτήμα της απόδοσης που έπιασε το «κίτρινο υποβρύχιο».

Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ 0-0: Ο Εμερι «έσβησε» τους «μερένγκες» (vid)
Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έμερι εναντίον Αντσελότι σημειώσατε… Χ (0-0). Μια ισοπαλία ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ, η οποία είναι κτήμα της απόδοσης που έπιασε το «κίτρινο υποβρύχιο».

Η Βιγιαρεάλ υποχρέωσε τους «μερένγκες» στη δεύτερη απώλεια βαθμών στη LaLiga, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να σταματάει ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικηφόρων αγώνων.

Ο Ουνάι Έμερι κέρδισε τη μάχη των πάγκων απέναντι στον «Καρλέτο», ο οποίος δεν μπορούσε να βρει λύση στην εξαιρετική άμυνα των Βαλενθιάνων. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε μόλις δύο τελικές προσπάθειες εντός στόχου.

Επίσης, ήταν το πρώτο ματς της σεζόν κατά το οποίο οι Μπενζεμά και Βινίσιους απέτυχαν να σκοράρουν ή να μοιράσουν ασίστ.

Μάλιστα, η Βιγιαρεάλ θα μπορούσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας φαίνεται ότι εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς για τους Μαδριλένους, με τις εμφανίσεις του πλέον να σώζουν την ομάδα του και από ήττες σε κακές βραδιές.

Ένα 0-0, το οποίο τελικώς δεν στοίχισε στη «βασίλισσα», καθώς λίγο νωρίτερα η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώριζε την ήττα από την Αλαβές στο «Μεντιθορόθα». 

Έτσι, από εκεί που θα μπορούσε να δει τη διαφορά από τους διώκτες της να μειώνεται, τελικώς η ομάδα του Αντσελότι την αύξησε.

Exit mobile version