ΙΣΠΑΝΙΑ

Ρεάλ: Σολάρι επίσημα μέχρι το 2021!

Η Ρεάλ έδωσε τα χέρια με τον Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος θα παραμείνει ως πρώτος προπονητής, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2021!
Ρεάλ: Σολάρι επίσημα μέχρι το 2021!

Ο Σαντιάγκο Σολάρι παύει να είναι απλά ο υπηρεσιακός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και θα συνεχίσει ως πρώτος προπονητής των «μερένχες» με τριετές συμβόλαιο έως το 2021!

Από την στιγμή που αποχώρησε ο Ζουλέν Λοπετέγι, η Ρεάλ έφερε τον Αργεντινό από τη δεύτερη ομάδα, με σκοπό να παραμείνει ως υπηρεσιακή λύση, έως ότου βρεθεί ο επόμενος. Οι Κόντε, Βενγκέρ και Ποκετίνο ήταν μεταξύ των προπονητών που ακούστηκαν για να διαδεχθούν τον Λοπετέγι, αλλά φάνηκε ότι η διοίκηση της Ρεάλ είχε διαφορετική άποψη.

Έτσι συμφώνησε με τον Σαντιάγκο Σολάρι να παραμείνει σε ρόλο πρώτου προπονητή και μάλιστα με τριετές συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021!

Πρέπει να θυμίσουμε ότι και ο Ζιντάν ανέλαβε τη Ρεάλ, προερχόμενος από τη δεύτερη ομάδα, με τα γνωστά αποτελέσματα. Βέβαια, άλλη η δυναμική του Γάλλου κι άλλη του Αργεντινού…

Ρεάλ Μαδρίτης: Μονιμοποιείται ο Σολάρι!

Ινιέστα: «Δεν θα ενοχλούσε ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της Ρεάλ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεάλ: Σολάρι επίσημα μέχρι το 2021!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.