ΙΣΠΑΝΙΑ

Σέρχιο Ράμος: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα δεχόμουν τον Μέσι στη Ρεάλ»

Μπορεί Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να είναι αιώνιοι αντίπαλοι, όμως ο Σέρχιο Ράμος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να δεχθεί τον Μέσι στη «βασίλισσα». Ο Σέρχιο Ράμος μιλώντας σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε από το Amazon, υποστήριξε πως ο ίδιος δεν θα πήγαινε ποτέ στη Μπαρτσελόνα, αλλά θα δεχόταν ευχαρίστως τον Λιονέλ Μέσι. Ακόμη και στο...

Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μπορεί Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να είναι αιώνιοι αντίπαλοι, όμως ο Σέρχιο Ράμος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να δεχθεί τον Μέσι στη «βασίλισσα».

Ο Σέρχιο Ράμος μιλώντας σε ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε από το Amazon, υποστήριξε πως ο ίδιος δεν θα πήγαινε ποτέ στη Μπαρτσελόνα, αλλά θα δεχόταν ευχαρίστως τον Λιονέλ Μέσι. Ακόμη και στο σπίτι του όπως χαρακτηριστικά είπε.

«Αν θα δεχόμουν τον Μέσι στη Μαδρίτη; 100%, χωρίς καμία αμφιβολία. Θα τον καλούσα ακόμη και στο σπίτι μου. Αλλά εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ στην Μπαρτσελόνα. Ακόμη και για 50 ή 70 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν. Είναι αδύνατον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 34χρονος Σεβιγιάνος σέντερ μπακ.

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ ο ίδιος ανέφερε ότι έχασαν και οι δύο από την φυγή του: «Έχασε και αυτός και ο σύλλογος όταν έφυγε. Ο Κριστιάνο και η Ρεάλ έπρεπε να έχουν μια σχέση ζωής». Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως οι ιθύνοντες της «Βασίλισσας» βρίσκονται εν αναμονή της οριστικής απόφασης του Ράμος, για το αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα ή αν θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Exit mobile version