Ο Σαντιάγκο Σολάρι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζουλέν Λοπετέγι αποτελεί ήδη (άδοξα) παρελθόν, το… σόου όμως πρέπει να συνεχιστεί και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αύριο (31/10) τον πρώτο αγώνα με τον Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο.

Ο Αργεντινός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικών των «μερένγκες» ζητώντας πρωτίστως πάθος από τους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση που βρήκε στη Ρεάλ είπε: «Βρήκα μια ομάδα πληγωμένη, όμως όλοι είναι  αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση. Δεν υπάρχει καχυποψία. Είναι σύλλογος με πρωταθλητές και πολεμιστές. Αυτό που με νοιάζει πρώτα είναι να παρουσιαστούμε στην έδρα της Μελίγια για το Κύπελλο αύριο και να παίξουμε με αρχ@@α».

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν σκέφτομαι μακριά. Στη δουλειά μας σκέφτεσαι μόνο την επόμενη φάση, πας μέρα – μέρα, βήμα – βήμα. Η Ρεάλ είναι τόσο σπουδαία που είναι υπεράνω όλων. Πρώτο μας στόχο να κερδίσουμε τη Μελίγια. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και θα πάμε να το κερδίσουμε. Αυτό σκέφτομαι τη δεδομένη στιγμή».

Για τον Βινίσιους και αν μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα: «Δεν υπάρχει παίκτης στο ρόστερ της Ρεάλ που να μη μπορεί να παίξει στην πρώτη ομάδα»

Για το αν θα γίνει νέος Ζιντάν « Αφήστε τον Ζιντάν ήρεμο. Είναι από τις κορυφαίες μορφές στην ιστορία της Ρεάλ. Δεν χρειάζεται να μιλάμε γι’ αυτόν, ας τον αφήσουμε στο μεγαλείο του».