ΙΣΠΑΝΙΑ

Τσάβι: «Δύσκολο του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα»

Θέλει τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Τσάβι: «Δύσκολο του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Για τις φήμες περί επιστροφή τους Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Τσάβι, που φέτος θα αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Ο Ισπανός θρύλος των «Μπλαουγκράνα», παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε σε όλα.

Αρχικά τόνισε πως μία επιστροφή του Βραζιλιάνου επιθετικού θα ήταν ιδανική για την ομάδα, ωστόσο σίγουρα αποτελεί έναν πολύ δύσκολο στόχο.

Αυτό φυσικά λόγω του οικονομικού σκέλους, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν, δεν θα τον αφήσει να αποχωρήσει τόσο εύκολα, από τη στιγμή που δύο χρόνια πριν, έδωσε 222 εκατομμύρια ευρώ.

«Θα ήταν πραγματικά φανταστικό το να τον αποκτήσει η Μπαρτσελόνα. Αλλά για να είμαι ειλικρινείς το βλέπω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Έχουμε δει τόσα πράγματα που δεν πίστευα πραγματικά ότι θα γίνουν, όπως για παράδειγμα τα 222 εκατομμύρια ευρώ της Παρί, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε», ήταν τα λόγια του.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Τσάβι ρωτήθηκε και για τον Γκριζμάν, που παρουσιάζεται κοντά στην Μπαρτσελόνα.

«Είναι πραγματικά πολύ καλός παίκτης, ένα παγκόσμιο αστέρι. Έκανε τη διαφορά στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στη Γαλλία. Είναι πραγματικά εξαιρετικός.

Ξέρω ότι ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο, αλλά φαίνεται ότι θα πάει στην Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι είναι μία εξαιρετική μεταγραφή και θα βοηθήσει πολύ», τόνισε.

Exit mobile version