ΙΣΠΑΝΙΑ

Ζιντάν: Δεν ρισκάρει με την κατάσταση του Αζάρ

Κανένα ρίσκο δεν θα πάρει ο Ζινεντίν Ζιντάν στην υπόθεση του Εντέν Αζάρ

Ζιντάν: Δεν ρισκάρει με την κατάσταση του Αζάρ
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ζινεντίν Ζιντάν στην αρχή της χρονιάς, είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Εντέν Αζάρ.

Ο Βέλγος δεν έχει καταφέρει ακόμα να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και σίγουρα αυτό απασχολεί πολύ και ανησυχεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σεβίλλη: Στο στόχαστρο ο Μαριάνο Ντίαζ

Μάλιστα η «Marca» τονίζει ότι σε καμία περίπτωση ο Γάλλος προπονητής δεν πρόκειται να ρισκάρει την συμμετοχή του παίκτη του στον αγώνα κόντρα στην Βιγιαρεάλ, παρότι σίγουρα η δυσκολία θα είναι μεγάλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αζάρ έχει υποστεί ένα μυϊκό τραυματισμό, κάτι που τον εμποδίζει να συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις της «βασίλισσας» και ακολουθεί μόνος του ειδικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπαρτσελόνα: Εκτός για άλλες δύο εβδομάδες ο Μέσι

Έτσι ακόμα και αν ο ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να αγωνιστεί, ο Ζιντάν δεν πρόκειται να του κάνει το χατίρι αν δεν είναι σίγουρος πως θα είναι στο 100%.

Πάντως ο παίκτης βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Μαρτίνεζ για τα προκριματικά του Euro 2020 κάτι που μπορεί να προκαλέσει τριγμούς με τη Ρεάλ Μαδρίτης αν ο παίκτης δεν έχει αναρρώσει πλήρως.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version