ΙΤΑΛΙΑ

Συμφώνησε με τη Νάπολι ο Αντσελότι!

Οι συζητήσεις με τους «παρτενοπέι» έχουν μπει στο τελικό στάδιο, αφού Αντσελότι και Ντε Λαουρέντις έδωσαν τα χέρια
Συμφώνησε με τη Νάπολι ο Αντσελότι!

Είναι πλέον γεγονός και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση. Η Νάπολι έχει νέο προπονητή, τον Κάρλο Αντσελότι!

Συνάντηση Ντε Λαουρέντις – Αντσελότι

Ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον πρόεδρο των «παρτενοπέι» Αουρέλιο ντε Λαουρέντις στα γραφεία της εταιρίας του στη Ρώμη και απ’ ότι φαίνεται, βγήκε… λευκός καπνός. Tη συμφωνία των δύο πλευρών επιβεβαίωσε ο διευθυντής της Corriere dello Sport, Ιβάν Τζατσαρόνι που είχε αποκαλύψει το θέμα.

https://twitter.com/zazzatweet/status/999190543044435968?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fit.eurosport.com%2Fcalcio%2Fserie-a%2F2017-2018%2Fe-fatta-carlo-ancelotti-e-il-nuovo-allenatore-del-napoli_sto6767781%2Fstory.shtml&tfw_creator=Eurosport_IT&tfw_site=Eurosport_IT

Το deal αφορά δύο χρόνια έναντι 6.500.000 ευρώ ετησίως, αν και απομένουν να συζητηθούν θέματα διόλου δευτερεύοντα όπως του μεταγραφικού σχεδιασμού. Ήδη πάντως οι Ιταλοί έχουν… ανακαλύψει τα πρώτα ονόματα, κάνοντας λόγο για «δώρο» στον «Καρλέτο» τον Αρτούρο Βιντάλ από τον Ντε Λαουρέντις! Παράλληλα κυκλοφόρησε η φήμη πως βοηθός του στο «Σαν Πάολο» θα είναι ο Αντρέα Πίρλο.

Όσον αφορά πάντως τον Μαουρίτσιο Σάρι, ακόμα δεν έχει υπάρχει λήξη της συνεργασίας. Η μοναδική πρόταση πάντως που έχει στα χέρια του είναι από τη Ζενίτ έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται να κάνει δεύτερες σκέψεις για να του προσφέρει τον πάγκο της Τσέλσι, αφού έχει ενστάσεις στο κατά πόσο είναι έτοιμος για την Premier League.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συμφώνησε με τη Νάπολι ο Αντσελότι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.