ΙΤΑΛΙΑ

Αταλάντα – Μίλαν 2-3: Επέλαση τίτλου για τους «ροσονέρι»!

«Διπλό» τίτλου για τη Μίλαν, η οποία επικράτησε εύκολα με 3-2 της Αταλάντα μέσα στο Μπέργκαμο

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κανένα περιθώριο αντίδρασης δεν άφησε στην Αταλάντα η Μίλαν στο Μπέργκαμο, καθώς έφτασε σε μια επιβλητική νίκη που θεμελιώθηκε από τα πρώτα δευτερόλεπτα (2-3).

Ο Ντάβιντε Καλάμπρια μπήκε αγριεμένος στην αναμέτρηση της Λομβαρδίας, καθώς μόλις στο 28ο δευτερόλεπτο πέτυχε το 0-1, το τρίτο γρηγορότερο γκολ των «ροσονέρι» στη Serie A.

Στη συνέχεια η ομάδα του Πιόλι, η οποία αφυπνίστηκε από την επώδυνη ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης μεσοβδόμαδα στο Champions League, έκανε επίδειξη δύναμης και δεν άφησε το πόδι από το γκάζι σε κανένα σημείο του ματς.

 

Στο 43΄, ο Σάντρο Τονάλι πέτυχε το δεύτερο τέρμα του με τη Μίλαν και έβαλε μια χρυσή υποθήκη για τη νίκη των φιλοξενούμενων. Το «Azzuri d’Italia» πάγωσε ολοκληρωτικά στο 78ο λεπτό, όταν ο Ραφαέλ Λεαό έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Λομβαρδών.

Το μόνο που κατόρθωσαν οι «μπεργκαμάσκι» ήταν να μειώσουν σε 1-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντουβάν Σαπάτα (86΄) και τον Πάσαλιτς στις καθυστερήσεις. Τίποτα όμως δεν μπορούσε να πάρει από το σύνολο του Πιόλι τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι το έφεραν στη δεύτερη θέση, μόλις στο μείον δύο από τη Νάπολι που νωρίτερα επιβλήθηκε με 1-2 μέσα στη Φλωρεντία της Φιορεντίνα.

Exit mobile version