ΙΤΑΛΙΑ

Δύο χρόνια χωρίς τον Νταβίντε Αστόρι (vids)

Δύο χρόνια πέρασαν από τη μέρα, που ο αρχηγός της Φιορεντίνα Νταβίντε Αστόρι, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, όπου έμεναν οι «βιόλα», πριν από τον αγώνα ενάντια στην Ουντινέζε. Οι συμπαίκτες του τον περίμεναν για πρωινό… Η 4η Μαρτίου του 2018 ξημέρωσε με τον χειρότερο τρόπο για την Φιορεντίνα. Ο 31χρονος στόπερ ήταν...

Νταβίντε Αστόρι
Νταβίντε Αστόρι
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δύο χρόνια πέρασαν από τη μέρα, που ο αρχηγός της Φιορεντίνα Νταβίντε Αστόρι, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, όπου έμεναν οι «βιόλα», πριν από τον αγώνα ενάντια στην Ουντινέζε. Οι συμπαίκτες του τον περίμεναν για πρωινό…

Η 4η Μαρτίου του 2018 ξημέρωσε με τον χειρότερο τρόπο για την Φιορεντίνα. Ο 31χρονος στόπερ ήταν πάντα ένας από τους πρώτους που έφταναν στη σάλα και η καθυστέρησή του άρχισε να προκαλεί ανησυχία. Λίγο αργότερα έφτασαν τα τραγικά νέα. Ο Αστόρι πέθανε στον ύπνο του, λόγω καρδιακού προβλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τότι: Απίθανη γκολάρα με λόμπα σε 8×8 (vid)

Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών ανέφεραν ότι ο θάνατος του αρχηγού της Φιορεντίνα στον ύπνο προήλθε από ανακοπή καρδιάς, λόγω βραδυκαρδίας.

Όμως στην συνέχεια, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere della Sera», για το θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι ευθύνεται η ταχυκαρδία, η οποία κατά κύριο λόγο προκαλείται από δυσλειτουργία της καρδιάς.

Ο Ιταλός άσος είχε προλάβει να καταγράψει 289 συμμετοχές στη Serie A…

Exit mobile version