ΙΤΑΛΙΑ

Έσταξε… μέλι για τον Ζλάταν ο Κακά (vid)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κακά για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, μετά την επιστροφή του δεύτερου στη Μίλαν, για να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της. Ο Βραζιλιάνος, που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου, δήλωσε εντυπωσιασμένος με τη κατάσταση του Σουηδού. Μάλιστα, ανέφερε ότι είναι πολύ εντυπωσιακό να τον...

Έσταξε… μέλι για τον Ζλάταν ο Κακά (vid)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κακά για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, μετά την επιστροφή του δεύτερου στη Μίλαν, για να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

Ο Βραζιλιάνος, που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου, δήλωσε εντυπωσιασμένος με τη κατάσταση του Σουηδού.

Μάλιστα, ανέφερε ότι είναι πολύ εντυπωσιακό να τον βλέπεις σε τέτοια ηλικία να παίζει με το ίδιο πάθος και τον ίδιο ζήλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ρόμα – Μπολόνια 2-3: Σοκ στο «Ολίμπικο» (vid)

Φυσικά δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη δική του απόφαση να αποχωρήσει από τους αγωνιστικούς χώρους, πριν τρία χρόνια.

«Είναι εντυπωσιακό να βλέπεις τον Ζλάταν να διατηρεί το κίνητρό του για να παίζει ποδόσφαιρο σε αυτή την ηλικία, σε αυτό το επίπεδο. Εγώ προσωπικά, δεν είχα ποτέ αμφιβολίες και ούτε μετάνιωσα όταν αποφάσισα ν’ αποσυρθώ από την ενεργό δράση», είπε ο Κακά.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version