ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Σάρι

Επιστρέφει κανονικά στις προπονήσεις της Γιουβέντους ο Μαουρίτσιο Σάρι

Γιουβέντους: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Σάρι
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τον πάγκο της Γιουβέντους, ο Μαουρίτσιο Σάρι, ήρθε η ώρα να επιστρέψει.

Ο Ιταλός τεχνικός, είχε ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, που τον κράτησε μακριά από τα δύο παιχνίδια που έδωσε η πρωταθλήτρια Ιταλίας για τη Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ίντερ: Θέλει Γκέτσε το επόμενο καλοκαίρι

Συγκεκριμένα, ο Σάρι, ταλαιπωρήθηκε από πνευμονία και βρέθηκε στο νοσοκομείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα του, ενώ είναι αρκετά καλύτερα πλέον στην υγεία του.

Η Γιουβέντους κατάφερε παρά την απουσία του, να πάρει και τις δύο νίκες στους αγώνες που έδωσε και να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, μαζί με την Ίντερ και την Τορίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ρονάλντο: Πόσο και σε ποιον πούλησε την έπαυλή του στην Πορτογαλία

Μάλιστα, επέστρεψε σιγά-σιγά στις προπονήσεις και τις επόμενες μέρες θα βρεθεί κανονικά στο γήπεδο για να δώσει εκείνος οδηγίες στους παίκτες του.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version