ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους – Μίλαν 0-0: Ζορίστηκε αλλά κοιτάζει κούπα! (vid)

Γιουβέντους και Μίλαν έμειναν στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία μετά την πανδημία, με τους «μπιανκονέρι» να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό χάρις στο 1-1 του πρώτου αγώνα.

Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Γιουβέντους και Μίλαν έμειναν στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Ιταλία μετά την πανδημία, με τους «μπιανκονέρι» να παίρνουν την πρόκριση στον τελικό χάρις στο 1-1 του πρώτου αγώνα.

Με το 1-1 στις αποσκευές της από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ιταλίας, η Γιουβέντους στην επιστροφή της ποδοσφαιρικής δράσης στη χώρα, έκανε το… καθήκον της και με το 0-0 απέναντι στη Μίλαν στο Τορίνο πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όπου περιμένει τον νικητή του Νάπολι – Ίντερ (1-0 το πρώτο ματς).

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Σάντρο έκανε τρομερή κούρσα κι έδωσε στον Κόστα που αστόχησε από κοντά ενώ στο 14’ η Γιουβέντους έδωσε πέναλτι στη Γιουβέντους με τον Κριστιάνο όμως να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι από την άσπρη βούλα.

Στην εξέλιξη της φάσης ο Ρέμπιτς βρήκε με τη σχάρα τον Ντανίλο στο στήθος και αποβλήθηκε και στο 31’ όπως και στο 39’ ο Ντοναρούμα έσωσε μετά από σουτ των Ματουϊντί και Ρονάλντο.

Στο 49ο λεπτό η Μίλαν απείλησε με κεφαλιά του Τσαλχάνογλου που έφυγε λίγο έξω και στο 58’ μετά από κόρνερ της Γιουβέντους η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο Μπονούτσι πλάσαρε άστοχα από κοντά.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Μαουρίτσιο Σάρι): Μπουφόν, Ντανίλο (86′ Κουαδράδο), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Σάντρο, Μπεντανκούρ, Πιάνιτς (62′ Κεντίρα), Ματουιντί (63′ Ραμπιό), Κόστα (63′ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα, Ρονάλντο

ΜΙΛΑΝ (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι (88′ Σέιλμεϊκερς), Κιάερ, Ρομανιόλι, Καλάμπρια (88′ Λαξάλτ), Κεσιέ (82′ Κρούνιτς), Μπενασέρ, Πακετά (82′ Κολόμπο), Μποναβεντούρα (52′ Λεάο), Τσαλχάνογλου, Ρέμπιτς

Exit mobile version