ΙΤΑΛΙΑ

Γιουβέντους: Το… κατά λάθος φιλί Κριστιάνο Ρονάλντο και Ντιμπάλα! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάολο Ντιμπάλα συμμετείχαν σε ένα… viral βίντεο, καθώς η τηλεοπτική κάμερα τους έπιασε να φιλιούνται σε πανηγυρισμό! Οι δύο σούπερ σταρ της Γιουβέντους πρωταγωνίστησαν σε ένα σπαρταριστό στιγμιότυπο, όταν έτρεξαν να πανηγυρίσουν μαζί το δεύτερο γκολ του Πορτογάλου κόντρα στην Πάρμα. Οι «μπιανκονέρι» εκμεταλλεύθηκαν την απώλεια της Ίντερ και με τη νίκη...

Ρονάλντο
Συντάκτης: Ιωσήφ Σηφάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάολο Ντιμπάλα συμμετείχαν σε ένα… viral βίντεο, καθώς η τηλεοπτική κάμερα τους έπιασε να φιλιούνται σε πανηγυρισμό!

Οι δύο σούπερ σταρ της Γιουβέντους πρωταγωνίστησαν σε ένα σπαρταριστό στιγμιότυπο, όταν έτρεξαν να πανηγυρίσουν μαζί το δεύτερο γκολ του Πορτογάλου κόντρα στην Πάρμα.

Οι «μπιανκονέρι» εκμεταλλεύθηκαν την απώλεια της Ίντερ και με τη νίκη επί της Πάρμα βρίσκονται πλέον στο +4.

Ρονάλντο και Ντιμπάλα πανηγύρισαν αγκαλιασμένοι το δεύτερο γκολ του Πορτογάλου, ο οποίος σκόραρε για έβδομο σερί ματς στην Serie A. Όταν, όμως, ο «CR7» γύρισε το κεφάλι του για να φιλήσει τον συμπαίκτη του, την ίδια ώρα το επιχείρησε και εκείνος, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένα στιγμιότυπο το οποίο βεβαίως έγινε viral στο διαδίκτυο.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version