Ιμπραΐμοβιτς: Πως του απάντησε η «EA Sports»


Γιώργος Διπλοΐδης

Ιμπραΐμοβιτς: Πως του απάντησε η «EA Sports»


Το «EA Sports» απάντησε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφορικά με τις αιχμές του Σουηδού για την εκμετάλλευση της εικόνας του από το γνωστό βιντεοπαιχνίδι

Η συγκεκριμένη εταιρεία τόνισε στον Ιμπραΐμοβιτς πως μεταξύ άλλων πως υπάρχει συμφωνία με τις ομάδες και οπότε και με την Μίλαν.

Νωρίτερα ο Σουηδός σταρ είχε ανάψει… φωτιές στην FIFA με την ανάρτησή του στο «twitter» και με την οποία επιτέθηκε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και το «EA Sports» αναφορικά με την εκμετάλλευση της εικόνας του μέσω των video games.

Η απάντηση από το «EA Sports» ήταν: «Το EA SPORTS FIFA είναι το κορυφαίο βιντεοπαιχνίδι ποδοσφαίρου στον κόσμο και, για να δημιουργήσουμε μια αυθεντική εμπειρία, κάθε χρόνο εργαζόμαστε με πολλά πρωταθλήματα, ομάδες και μεμονωμένα ταλέντα για να διασφαλίσουμε τα δικαιώματα ομοιότητας των παικτών που συμπεριλαμβάνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ίντερ: Βάζει πωλητήριο στον…εκνευρισμένο Έρικσεν!

Ένα απ΄ αυτά είναι μια μακροχρόνια σχέση με τον παγκόσμιο εκπρόσωπο επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, τη FIFPro, η οποία συνεργάζεται με έναν αριθμό δικαιοδόχων για να διαπραγματευτεί συμφωνίες προς όφελος των παικτών και τα συνδικάτα τους».

Ουσιαστικά η γνωστή εταιρία αναφέρει πως υπάρχει συμφωνία με τις ομάδες για τα παιχνίδια αυτά.


Sportime Extras