ΙΤΑΛΙΑ

Ίντερ: Μεταγραφικός «πυρετός» με σημαντικές αποχωρήσεις και προσθήκες

Η Ίντερ φαίνεται πως είναι πρόθυμη να αλλάξει αρκετά πράγματα στο ρόστερ της προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία της Serie A.  Χειμώνας με αρκετές προσθαφαιρέσεις αναμένεται να είναι για την Ίντερ. Οι «Νρετζούρι» φαίνεται πως έχουν βγάλει στην «βιτρίνα» τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να προχωρήσει σε αγορές. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσέλσι: Έριξε μεταγραφικό «άκυρο» στην...

Ίντερ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Το κανάλι του αγώνα
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Ίντερ φαίνεται πως είναι πρόθυμη να αλλάξει αρκετά πράγματα στο ρόστερ της προκειμένου να διατηρηθεί ψηλά στην βαθμολογία της Serie A. 

Χειμώνας με αρκετές προσθαφαιρέσεις αναμένεται να είναι για την Ίντερ. Οι «Νρετζούρι» φαίνεται πως έχουν βγάλει στην «βιτρίνα» τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να προχωρήσει σε αγορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσέλσι: Έριξε μεταγραφικό «άκυρο» στην Άρσεναλ

Συγκεκριμένα, οι Έρικσεν, Ναινγκολάν και Βεσίνο βρίσκονται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις τους αναμένεται να φέρουν «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ομάδας.

Η Ίντερ, εάν προχωρήσει σε αυτές τις πωλήσεις προσανατολίζεται στην αγορά των Παπού Γκόμες της Αταλάντα και ο Ροντρίγκο Ντε Πάουλ της Ουντινέζε. Και οι δύο μπορούν να αγωνιστούν με την ίδια ευχέρεια τόσο στην μεσαία γραμμή, όσο και στην επίθεση.

Exit mobile version