Και στο τέλος νικά η Γιούβε του Κριστιάνο! (vid)
Η Κιέβο και ο Σορεντίνο έβγαλαν την… ψυχή της Γιουβέντους, που επικράτησε με 3-2 χάρη σε γκολ του Μπερναρντέσκι στις καθυστερήσεις![Και στο τέλος νικά η Γιούβε του Κριστιάνο! (vid)](https://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2018/08/juve-cr7.jpg)
Το είχε δεδομένα φανταστεί διαφορετικά. Οι οπαδοί της Γιουβέντους επίσης. Ένας θρίαμβος στον οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γιόρταζε την πρώτη του εμφάνιση με τα «μπιανκονέρο» με μια εμφατική νίκη.
Η αντιτουριστική Κιέβο ιδανικός αντίπαλος για.. περίπατο. Αντ’ αυτού όμως τα «ιπτάμενα γαϊδούρια» πρόσφεραν μια ματσάρα στην πρεμιέρα της Serie A, ανέτρεψαν το προβάδισμα της Γιουβέντους, η οποία μόχθησε για να κερδίσει στις καθυστερήσεις με 3-2!
Όλος ο (ποδοσφαιρικός) πλανήτης είχε στραμμένο το βλέμμα του στο «Αντόνιο Μπεντεγκόντι» περιμένοντας την παραμικρή αφορμή για να αποθεώσει τον Πορτογάλο σταρ. Ο CR7 δεν ήταν κακός, παίζοντας μάλιστα στην κορυφής της επίθεσης μέχρι να μπει ο Μάντζουκιτς, αλλά αυτός που κέρδισε με το σπαθί του το σεβασμό και την αναγνώριση ήταν ο άνθρωπος που είχε απέναντί του, ο αειθαλείς Στέφανο Σορεντίνο!
Ο 39χρονος γκολκίπερ ήταν συγκινητικός, πραγματοποιώντας 8 αποκρούσεις μέχρι το 90ό λεπτό. Ο Ρονάλντο αγανάκτησε προσπαθώντας με κάθε τρόπο, αφού ακόμα και στην τελευταία του ενέργεια πριν τραυματιστεί πέφτοντας πάνω του απέτρεψε το γκολ του Μάντζουκιτς (ακυρώθηκε για χέρι του Ρονάλντο).
![](http://www.sportime.gr/wp-content/uploads/2018/08/sorentino-300x180.jpg)
Ο Σορεντίνο έμεινε για μερικές στιγμές αναίσθητος στο χορτάρι και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε
Σε εκείνο το σημείο η Γιούβε έβλεπε το φάσμα της γκέλας στην πρεμιέρα του μεγάλου της σταρ στο Καμπιονάτο, να πλησιάζει, αφού ο Μπονούτσι είχε ισοφαρίσει σε 2-2 στο 75’ (με το βοήθεια του σώματος του Μπάνι), αλλά λύση δεν έβρισε για την ανατροπή. Η Κιέβο είχε φροντίσει γι’ αυτό με την δική της, καθώς ο Στεπίνσκι (38’) ισοφάρισε το γκολ του Κεντίρα (3’) και ο πρώην γιουβεντίνος, Τζιακερίνι κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτι στο 5-6’ που έστειλε τους πρωταθλητές στα «σχοινιά».
Εντούτοις γι’ αυτό είναι τέτοιοι. Γιατί δεν τα παρατούν ποτέ και γιατί είναι πολλά επίπεδα πάνω από τον εγχώριο ανταγωνισμό. Ο Μπερναρντέσκι που ήρθε από τον πάγκο, εκτέλεσε άριστα το κόρνερ του 2-2 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έκλεψε λίγη από την λάμψη του Κριστιάνο, αφού έβαλε το πόδι του στη σέντρα του Σάντρο και λύτρωσε τη Γιούβε με το 3-2!
Αν αυτό είναι το… νέο Καμπιονάτο, καλώς να έρθει, είναι χορταστικό. Το αποτελέσματα πάντως με και χωρίς Κριστιάνο είναι κοινό: η Γιουβέντους νικήτρια!
Κιέβο (Ντ’Ανα): Σορεντίνο (91′ Σέκουλιν), Τόμοβιτς, Ροσετίνι, Μπάνι, Κατσατόρε, Ριγκόνι, Ραντοβάνοβιτς, Χετεμάι (78′ Ομπι), Ντεπάολι, Στεπίνσκι (66′ Τζόρτζεβιτς), Τζακερίνι
https://www.youtube.com/watch?v=-0m1mXEX9-M
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Σάββατο
Κιέβο – Γιουβέντους 2-3
(38′ Στεπίνσκι, 56′ πέν. Τζιακερίνι / 3′ Κεντίρα, 75′ αυτ. Μπάνι, 90+3′ Μπερναρντέσκι)
Λάτσιο – Νάπολι (21:30)
Κυριακή
Τορίνο – Ρόμα (19:00)
Μπολόνια – ΣΠΑΛ (21:30)
Έμπολι – Κάλιαρι
Μίλαν – Τζένοα (αναβλήθηκε)
Πάρμα – Ουντινέζε
Σαμπντόρια – Φιορεντίνα (αναβλήθηκε)
Σασουόλο – Ίντερ
Δευτέρα
Αταλάντα – Φροζινόνε (21:30)