ΙΤΑΛΙΑ

Λάτσιο – Γιουβέντους 1-1: Το ιστορικό γκολ του Ρονάλντο δεν έφτασε (vids)

Η Γιουβέντους άγγιξε μία τεράστια νίκη στο Ολίμπικο, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, η Λάτσιο ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καϊσέδο και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 15′ μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ο Κουαδράδο έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής εκεί όπου ήταν ο Ρονάλντο για να στείλει την μπάλα...

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Γιουβέντους άγγιξε μία τεράστια νίκη στο Ολίμπικο, αλλά στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, η Λάτσιο ισοφάρισε σε 1-1 με τον Καϊσέδο και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 15′ μετά από ωραία ατομική ενέργεια, ο Κουαδράδο έκανε το γύρισμα στο ύψος της μικρής περιοχής εκεί όπου ήταν ο Ρονάλντο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τη Γιουβέντους.

Με αυτό το γκολ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τα 27 γκολ το 2020, περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στα πέντε κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα! Επιπλέον, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει σκοράρει και στα πρώτα τέσσερα του παιχνίδια της Serie A αυτή τη σεζόν. Ο μοναδικός που του είχε καταφέρει αυτό ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα τη σεζόν 2017/18.

Ωστόσο, το ιστορικό γκολ του Ρονάλντο δεν ήταν αρκετό για το σύνολο του Αντρέα Πίρλο αφού στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καϊσέδο χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Αφρικανός στράικερ πήρε την πάσα από τον Κορέα, γύρισε έκανε το σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σέζνι.

Λάτσιο (3-5-2): Ρέινα, Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Ράντου (53’ Χουντ), Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς, Κατάλντι (77’ Ακπρό), Λουίς Αλμπέρτο (77’ Περέιρα), Φάρες (53’ Λατσάρι), Μουρίκι (53’ Καϊσέδο), Κορέα

Γιουβέντους (4-4-2): Σέζνι, Ντεμιράλ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Κουαδράδο, Μπεντακούρ, Ραμπιό, Κουλουσέφσκι (76’ ΜακΚένι), Φραμπότα, Μοράτα (88’ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο (76’ Ντιμπάλα)

Exit mobile version