ΙΤΑΛΙΑ

Μανωλάς: «Σε ευχαριστώ πολύ Ρόμα» (pic)

Το μήνυμα του Μανωλά στην... οικογένεια της Ρόμα

Μανωλάς: «Σε ευχαριστώ πολύ Ρόμα» (pic)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παρελθόν από τη Ρόμα αποτελεί ο Κώστας Μανωλάς, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νάπολι για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Οι οικονομικές λεπτομέρειες του deal είναι αρκετές. Η Νάπολι θα δώσει 34.000.000 ευρώ συν 2.000.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

Από τη μεριά του ο παίκτης υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο και θα παίρνει 3.500.000 ευρώ. Με τα μπόνους, όμως, θα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 4.500.000 ανά χρονιά.

Επιπλέον, θα πάρει 2.000.000 ως μπόνους υπογραφής, ενώ ο Αμαντού Ντιαβαρά θα πάει στη Ρόμα για 18.000.000 ευρώ συν 2.000.000 ως μπόνους.

Ο Μανωλάς, μετά από αρκετά χρόνια στη Ρώμη είχε δεθεί πολύ με την ομάδα, κάτι που έδειξε και με το μήνυμα που έστειλε στους οπαδούς.

Ο Έλληνας αμυντικός θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για όλα αυτά που του προσέφεραν και ειδικά του φιλάθλους, που πάντα τον γέμιζαν με αγάπη.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τους συμπαίκτες και όλους τους οπαδούς που ήταν κοντά μου αυτά τα χρόνια και με υποστήριζαν. Πέρασα πέντε πανέμορφα χρόνια, έδινα τα πάντα με αγάπη για την ομάδα. Αντίο και σε ευχαριστώ Ρόμα».

Exit mobile version