ΙΤΑΛΙΑ

Mανωλάς σε Τζέκο: «Έλα στη Νάξο»

Ανοικτή πρόσκληση στον Βόσνιο φορ
Mανωλάς σε Τζέκο: «Έλα στη Νάξο»

Ένα χρόνο πριν, ο Ερβιν Τζέκο και ο Κώστας Μανωλάς έρχονταν στα χέρια μετά τον αγώνα της Ελλάδας με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη, στη Ζένιτσα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τώρα ένα χρόνο μετά, το επεισόδιο ανάμεσά τους, αποτελεί μια κακή ανάμνηση κι έχει δώσει τη θέση του σε πειράγματα και προσκλήσεις.

Ο αρχηγός των Βόσνιων απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ιαπωνία, και ο δικός μας Κώστας Μανωλάς, από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο, δεν χάνει την ευκαιρία να… πειράζει τον φίλο του.

Πώς; Σε μια από τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Τζέκο από την Ιαπωνία, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Μανωλάς προχώρησε σε ανοικτή πρόσκληση, γράφοντας «Vieni a naxos» («Ελα στη Νάξο»).

Στην κουβέντα μπήκαν και φίλοι της Ρόμα κι ένας, κάνοντας πλάκα στον Ελληνα διεθνή, έγραψε: «Kostas è il ministero dello turismo in Grecia» («O Kώστας είναι το υπουργείο τουρισμού της Ελλάδας».

Και κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «daje Kostaaaaas quest’anno tutti in vacanza a Naxos??????????» («Κώστας φέτος όλοι διακοπές στη Νάξο»).

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Mανωλάς σε Τζέκο: «Έλα στη Νάξο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.