ΙΤΑΛΙΑ

Μιχαΐλοβιτς: Έδειξε ότι είναι μαχητής!

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δεν πτοήθηκε από τις χημειοθεραπείες κι έδωσε κανονικά το «παρών» στο ματς της Μπολόνια στη Βερόνα

Μιχαΐλοβιτς: Έδειξε ότι είναι μαχητής!
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εδώ και πάνω από ένα μήνα έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του. Τότε ήταν που ξεκίνησε τον πρώτο κύκλο των χημειοθεραπειών, μιας και ταλαιπωρείται από λευχαιμία. Όμως, ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δεν το βάζει κάτω.

Πριν από μία εβδομάδα, ο Σέρβος προπονητής κατάφερε να δώσει οδηγίες στους παίκτες του μέσω βιντεοκλήσης για το ματς της Μπολόνια με την Πίζα για το Κύπελλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Serie A: «Σφαλιάρες» για Μίλαν και Ρόμα, εντυπωσιακή η Λάτσιο

Έκανε την ομιλία μέσα στα αποδυτήρια και στη συνέχεια κατεύθυνε τον βοηθό του, Εμίλιο ντε Λέο για τις λεπτομέρειες.

Όμως, χθες ο 50χρονος τεχνικός αψήφησε το πρόβλημά του και έδωσε κανονικά το «παρών» στο εκτός έδρας ματς με τη Βερόνα. Εμφανώς ταλαιπωρημένος και φορώντας καπέλο, ο Μιχαΐλοβιτς έδινε κανονικά οδηγίες στους παίκτες του.

Η Μπολόνια δεν πήρε τη νίκη κι ας έπαιζε από το 13’ με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Νταβίντοβιτς, μένοντας στο 1-1, όμως ο Μιχαΐλοβιτς είναι νικητής της ζωής.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook

Exit mobile version