ΙΤΑΛΙΑ

Μίλαν: Η… ζωή χωρίς τον «Ίμπρα»

H Μίλαν συνεχίζει να πορεύεται χωρίς τον απόλυτο ηγέτη της, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πλέον η απουσία του Κιάερ, της βάζει ακόμα πιο δύσκολα.

Zlatan Ibrahimovic of AC Milan celebrates after scoring to give the side a 2-0 lead during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 17th October 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage PUBLICATIONxNOTxINxUK SPI-0698-0004
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

H Μίλαν συνεχίζει να πορεύεται χωρίς τον απόλυτο ηγέτη της, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πλέον η απουσία του Κιάερ, της βάζει ακόμα πιο δύσκολα.

Η Μίλαν αντιμετωπίζει σήμερα το βράδυ (21:45), εκτός έδρας την Σαμπντόρια στα πλαίσια της δέκατης αγωνιστικής της Serie A.

Σ’ ένα ακόμη ματς ο Στέφανο Πιόλι δεν θα έχει στην διάθεση του τον απόλυτο πρωταγωνιστή της ομάδας, τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Θα στερηθεί όμως και τον… ογκόλιθο της άμυνας, Σιμόν Κιάερ.

Ο «Ίμπρα» θα απουσιάσει για δεύτερο διάστημα από τις υποχρεώσεις των «Ροσονέρι», καθώς νωρίτερα μέσα στην σεζόν, είχε «χτυπηθεί» και από τον Κορονοϊό, πριν έρθει πριν λίγες μέρες και ο τραυματισμός.

Όμως το θέμα είναι πως τα πάει η Μίλαν χωρίς τον ηγέτη της…

Europa League ο εφιάλτης των προκριματικών

Οι «Ροσονέρι» με τον Σουηδό πέρασαν έναν γύρο στο Europa League, επικρατώντας εκτός έδρας της Σάμροκ Ρόβερς με 2-0 (23` Ιμπραΐμοβιτς). Το… εμπόδιο της Μπόντο Γκλιμτ αρχικά χωρίς αυτόν, δεν ήταν πολύ υψηλό στο Μιλάνο. Έτσι ο ιταλικός σύλλογος… ίδρωσε αλλά τα κατάφερε με σκορ 3-2.

Μέχρι που ήρθε η Ρίο Άβε στην Πορτογαλία, η οποία είχε αφήσει νωρίτερα έξω την Μπεσίκτας (που απέκλεισε ο ΠΑΟΚ). Εκεί έζησε τον απόλυτο… εφιάλτη. Το ματς πήγε στην παράταση και ύστερα στα πέναλτι, αφού ισοφάρισε με πέναλτι του Τσαλχάνογλου στην τελευταία φάση (120+2`).

Εκεί χρειάστηκαν 25 πέναλτι ώστε η Μίλαν να περάσει στους ομίλους του Europa League. Στο γκρουπ σε δύο πρόσφατα παιχνίδια δεν έπαιξε ο Ιμπραΐμοβιτς. Στην ισοπαλία στην έδρα της ισχυρής Λιλ (1-1) και στην εντός έδρας επικράτηση επί της Σέλτικ (4-2).

Ιταλία βατό το πρόγραμμα

Όσον αφορά το ιταλικό πρωτάθλημα ο πληρέστατος φορ δεν αγωνίστηκε σε τρεις αναμετρήσεις. Εκτός έδρας με την Κροτόνε (νίκη 2-0), ενώ εντός με τις Σπέτσια (3-0 επικράτηση) και Φιορεντίνα (2-0, νίκη).

Οπότε ο απολογισμός χωρίς τον «Ίμπρα» είναι τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, χωρίς όμως οι αντίπαλοι να είναι αυτοί που σε… τρομάζουν.

Exit mobile version