ΙΤΑΛΙΑ

Μίλαν: Θέλει να κάνει δικό της μόνιμα τον Μπραχίμ Ντίαζ

Η Μίλαν το καλοκαίρι μετά την έξοδο της ομάδας στα προκριματικά του Europa League, προχώρησε στην ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ, μεταξύ άλλων με την απόκτηση του Μπραχίμ Ντίαζ από την Ρεάλ Μαδρίτης ως δανεικού. Στην Μίλαν προσπάθησαν να βάλουν ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή στο τέλος της σεζόν, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ο Ντίαζ...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Μίλαν το καλοκαίρι μετά την έξοδο της ομάδας στα προκριματικά του Europa League, προχώρησε στην ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ, μεταξύ άλλων με την απόκτηση του Μπραχίμ Ντίαζ από την Ρεάλ Μαδρίτης ως δανεικού.

Στην Μίλαν προσπάθησαν να βάλουν ρήτρα αγοράς του ποδοσφαιριστή στο τέλος της σεζόν, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό. Ο Ντίαζ μέχρι στιγμής πραγματοποιεί άκρως ενθαρρυντικές εμφανίσεις με το σύνολο του Στέφανο Πιόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Serie A: Ξανακλείνουν τα γήπεδα στην Ιταλία

Γι’ αυτόν τον λόγο οι «Ροσσονέρι» σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Αντόνιο Βιτιέλο, προσπαθούν τώρα να βάλουν μια τιμή αγοράς στον ποδοσφαιριστή. Σύμμαχο σ’ αυτή τους την προσπάθεια φαίνεται να έχουν και τον ίδιο τον Ντίαζ.

Ο τελευταίος δεν είχε ρόλο στο ρόστερ του Ζιντάν, ενώ στον σύλλογο του Μιλάνου παίρνει όλο και περισσότερες ευκαιρίες και αρχίζει να ξεδιπλώνει το πλούσιο ταλέντο του. Οι εξελίξεις αναμένονται πλέον για το θέμα.

Exit mobile version