×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Παίκτες της Νάπολι μπλεγμένοι στην Καμόρα


Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Παίκτες της Νάπολι μπλεγμένοι στην Καμόρα


Η μαφία φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στη ζωή του ιταλικού ποδοσφαίρου, καθώς ακόμα ένα δυσάρεστο νέο έρχεται να ταράξει τα νερά της Serie a. Σύμφωνα με αξιόπιστα ιταλικά Μέσα, παρτίδες με τη Δικαιοσύνη ανοίγουν ο τερματοφύλακας της Νάπολι, Πέπε Ρέινα, οι πρώην παίκτες, Πάολο Καναβάρο, Σαλβατόρε Αρόνικα και ο τιμ μάνατζερ, Πάολο Ντε Ματίες, καθώς όλοι τους παραπέμπονται για σχέσεις με την Καμόρα.

Το… κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από έρευνα της επιτροπής Antimafia της Νάπολης κατά την οποία ο Πέπε Ρέινα φέρεται να είχε κοντινές σχέσεις  με τα αδέρφια Εσπόζιτο, οι στους οποίους ανήκει η στοιχηματική εταιρία Eurobet, ενώ είναι μέλη της Ναπολιτάνικης Μαφίας.

Για τον Καναβάρο η κατηγορία είναι ότι έδινε εισιτήρια, μέσω του Ντε Ματίες, στην οικογένεια Λο Ρούσο της Ναπολιτάνικης Μαφία κι αν αποδειχθεί ότι αυτό γινόταν με τον σύλλογο να έχει γνώση τότε κινδυνεύει και η ομάδα της Νάπολι με ποινή.

Αναφορικά με τον Ισπανό γκολκίπερ, ο οποίος έχει συμφωνήσει με την Μίλαν κινδυνεύει αν κριθεί ένοχος από την ιταλική δικαιοσύνη να τιμωρηθεί μέχρι και με αποκλεισμό αποκλειστεί από το άθλημα.