ΙΤΑΛΙΑ

Πάρμα: Απίστευτος Μπουφόν – Θα παίζει μπάλα μέχρι τα 46 και βλέπουμε!

Ο 44χρονος πλέον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Πάρμα!
Πάρμα: Απίστευτος Μπουφόν – Θα παίζει μπάλα μέχρι τα 46 και βλέπουμε!

Πολλοί λένε πως ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Ανάμεσά τους πρέπει να είναι σίγουρα και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο σπουδαίος Ιταλός τερματοφύλακας δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα από την ενεργό δράση, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Πάρμα!

Τι και αν έχει φτάσει τα 44, ο ίδιος συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, υπογράφοντας  την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2024.

Φυσικά πρόκειται για τον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 και που τώρα βρίσκεται στη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Serie B, με τον Μπουφόν να έχει αγωνιστεί και στα 23 παιχνίδια αυτής τη σεζόν.

Πρόσφατα, έγραψε άλλη μια «χρυσή» σελίδα, μιας και έφτασε τους 500 αγώνες χωρίς να δεχθεί γκολ!

«Έγινε αυτό που ήθελα και αυτό που επιθυμούσε η ομάδα. Αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω στη συνέχεια: είναι απαραίτητο για μένα να παραμείνω συγκεντρωμένος στο παρόν μου ως ποδοσφαιριστής. Δεν θέλω να έχω δεύτερες σκέψεις, το μυαλό μου αυτή τη στιγμή σκέφτεται μόνο ως ποδοσφαιριστής. Τότε θα έχω χρόνο να σκεφτώ τα υπόλοιπα. Βραχυπρόθεσμα, δεν ξέρω τι θα φέρει αυτή η ανανέωση. Είμαστε σε μια θετική πορεία και κατεύθυνση», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάρμα: Απίστευτος Μπουφόν – Θα παίζει μπάλα μέχρι τα 46 και βλέπουμε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιωσήφ Σηφάκης

«Κάνε το χόμπι σου επάγγελμα… και δε θα δουλέψεις ποτέ». Πόσες και πόσες φορές έχουμε ακούσει αυτή την έκφραση και κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ. Από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών μηχανικών στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και πλέον στο sportime.gr με στόχο την παρουσίαση των ειδήσεων με ενδιαφέρον, αξιόπιστο και αμερόληπτο τρόπο.