Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα από την ενεργό δράση, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Πάρμα! 

Ο 44χρονος πλέον Τζιανλουίτζι Μπουφόν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Πάρμα!

Πολλοί λένε πως ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Ανάμεσά τους πρέπει να είναι σίγουρα και ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. Ο σπουδαίος Ιταλός τερματοφύλακας δεν σκοπεύει να αποσυρθεί σύντομα από την ενεργό δράση, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Πάρμα!

Τι και αν έχει φτάσει τα 44, ο ίδιος συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, υπογράφοντας  την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2024.

Φυσικά πρόκειται για τον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 και που τώρα βρίσκεται στη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Serie B, με τον Μπουφόν να έχει αγωνιστεί και στα 23 παιχνίδια αυτής τη σεζόν.

Πρόσφατα, έγραψε άλλη μια «χρυσή» σελίδα, μιας και έφτασε τους 500 αγώνες χωρίς να δεχθεί γκολ!

«Έγινε αυτό που ήθελα και αυτό που επιθυμούσε η ομάδα. Αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τι θα κάνω στη συνέχεια: είναι απαραίτητο για μένα να παραμείνω συγκεντρωμένος στο παρόν μου ως ποδοσφαιριστής. Δεν θέλω να έχω δεύτερες σκέψεις, το μυαλό μου αυτή τη στιγμή σκέφτεται μόνο ως ποδοσφαιριστής. Τότε θα έχω χρόνο να σκεφτώ τα υπόλοιπα. Βραχυπρόθεσμα, δεν ξέρω τι θα φέρει αυτή η ανανέωση. Είμαστε σε μια θετική πορεία και κατεύθυνση», δήλωσε μεταξύ άλλων.