ΙΤΑΛΙΑ

“Στην προετοιμασία της Ουντινέζε ο Ματσίς”

Ιταλικό ΜΜΕ τόνισε πως ο Βενεζουελάνος άσος που απασχολεί την ΑΕΚ θα ενσωματωθεί σύντομα στην προετοιμασία των Φριουλάνων

Συντάκτης: Σπύρος Γιαννόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

O Ντάρβιν Ματσίς, μια από τις περιπτώσεις που κοιτάει η ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ, σύντομα θα παρουσιαστεί στις προπονήσεις της Ουντινέζε, σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ. 

Ο 25χρονος Βενεζουελάνος θα ενσωματωθεί, όπως αναφέρει σήμερα (15/6) το “udineseblog.it” παραπέποντας παράλληλα στην ιστοσελίδα της Γρανάδα “ideal.es”, στην προετοιμασία των Φριουλάνων όπου θα αξιολογηθεί και θα αποφασιστεί το μέλλον του.

Όπως είχε αναφέρει το sportime, η πρόθεση του παίκτη προς το παρόν είναι ακριβώς αυτή. Να εξαντλήσει δηλαδή τις πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα του Φρίουλι και να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ. Ωστόσο, αν ο Ματσίς δεν “κλειδώσει” στα πλάνα του νέου τεχνικού, Χούλιο Βελάθκεθ, τότε ο ιταλικός σύλλογος θα κοιτάξει τις προσφορές που ήδη έχει στα χέρια του ο παίκτης και θα προχωρήσει είτε σε πώληση, είτε σε δανεισμό.

Η ΑΕΚ, υπενθυμίζεται, ότι έχει ήδη πραγματοποιήσει επαφές με τη διοίκηση της Ουντινέζε και συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Exit mobile version