ΙΤΑΛΙΑ

Ρόμα: Ανανέωσε Τζέκο μέχρι το 2022

Έμεινε ο Βόσνιος επιθετικός στους «Τζιαλορόσι»...

Ρόμα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί στην Ιταλία τα περισσότερα ρεπορτάζ να ανέφεραν ότι ο Έντιν Τζέκο θα κλείσει στην Ίντερ, αλλά τελικά έμεινε στη Ρόμα! Ο έμπειρος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με τους «Τζιαλορόσι».

Έτσι προχώρησε και στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Μάλιστα μετά τη συμφωνία του με τη Ρόμα, ο 33χρονος Βόσνιος φορ έκανε και δηλώσεις για την απόφαση που πήρε να συνεχίσει στην ομάδα, τονίζοντας:

«Τις τελευταίες εβδομάδες ένιωσα πόσο πολύ ήθελαν όλοι στο κλαμπ να παραμείνω. Η Ρόμα είναι το σπίτι μου και είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω κι άλλα χρόνια».

Η Ρόμα ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της και το συμβόλαιο που έδωσε στον παίκτη είναι μέχρι το 2022. Να σημειωθεί πως ο Τζέκο αγωνίζεται στους «Τζιαλορόσι» από το 2015 και σε 129 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχει σημειώσει 61 γκολ.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version